Dieta pe baza de lamaie

Extrem de populara in randul vedetelor de la Hollywood, dieta pe baza de lamaie nu inseamna privari si frustrare. Din contra, dieta pe baza de lamaie te determina sa iti revizuiesti alimentatia, sa faci cele mai sanatoase alegeri si sa combini o alimentatie sanatoasa cu consumul de lamaie.

Dieta pe baza de lamaie are o multime de beneficii: detoxifiante, curative. Dieta pe baza de lamaie nu seamana cu nicio dieta clasica, din moment ce nu exista riscul de a te simti frustrata. Aceasta dieta tinde mai degraba sa iti schimbe obiceiurile alimentare pentru a-ti purifica in mod natural organismul. Urmand aceasta dieta, vei privilegia alimentele care favorizeaza digestia precum lamaia.

Dieta cu lamaie nu prezinta niciun dezavantaj, ar fi destul de greu sa gasesti un dezavantaj unei diete care iti reda forma si te tonifica.

Cui se adreseaza dieta pe baza de lamaie?

Aceasta dieta este perfecta pentru toate doamnele si domnisoarele care vor sa isi purifice organismul, sa fie mai tonice, sa alunge definitiv oboseala si durerile si bineinteles, sa slabeasca. Avantajul major al acestei diete este urmatorul: este extrem de usor de urmat. Dar atentie, evita sa urmezi aceasta dieta daca ai probleme cu stomacul sau afectiuni renale.

Ideea principala a dietei este sa introduci in alimentatie lamaie, sub toate formele si la toate mesele (mic-dejun, pranz si cina) dar si la gustare (dimineata si dupa-amiaza). Deoarece la originea cresterii in greutate se afla o proasta digestie, trebuie, mai intai, sa iti debarasezi organismul de toxine pentru a-ti revitaliza sistemul digestiv.

Diferitele faze ale dietei pe bază de lamaie: dieta incepe cu o zi de dezintoxicare. Timp de 24 de ore, nu vei posti, insa vei consuma alimente naturale care curata organismul. Apa trebuie consumata in cantitati mari. In cadrul dietei pe baza de lamaie se recomanda consumul a unui pahar de limonada, pe stomacul gol.

Este recomandata revizuirea alegerii si pregatirii alimentelor pe care le consumi si sa pui accentul pe lamaie in momentul in care gatesti. Inainte de toate, trebuie sa acorzi o atentie deosebita alegerii fructului, sa ai grija sa alegi lamaile bio, fara pesticide sau alte produse chimice.

Inlocuieste vinegreta obisnuita cu sucul de lamaie. Este esential sa reduci consumul de zahar, sa consumi cat mai multe alimente integrale si naturale.

Mizeaza pe legume, alimente naturale sau integrale. In loc de sare, foloseste condimente. Diminueaza consumul de zahar si de grasimi. Daca respecti cele spuse mai sus, kilogramele in plus vor fi pierdute in mod progresiv, in doar trei saptamani.

Be Sociable, Share!