Dieta Natman sau dieta stewardeselor

Dieta Natman isi datoreaza succesul unei promisiuni indraznete: slabesti 4 kilograme in 4 zile! Veritabila dieta expres, dieta Natman a reusit sa seduca un numar mare de femei. Se pot slabi atatea kilograme intr-un timp atat de scurt? Raspunsul il vei gasi in acest articol.

Ce este dieta Natman?

O multime de femei isi doresc sa piarda rapid un numar cat mai mare de kilograme. Datorita dietei Natman, acest lucru pare posibil. Regimul Narman, cunoscut si sub numele de ˊdieta stewardeselorˊ, este o dieta expres: poate fi urmata doar 4 zile. Legenda spune ca aceasta durata corespunde escalelor stewardeselor care profitau de acest timp pentru a elimina excesele alimentare acumulate in timpul zborului.

Principiile dietei Natman

Dieta Natman este o dieta hipocalorica, bazandu-se pe proteine. Principiul? Urmarea unui meniu precis timp de 4 zile. Datorita reactiilor chimice provocate de catre alimentele prescrise, vei reusi sa pierzi intr-un timp relativ scurt un numar important de kilograme: 4.

Avantaje

Rapiditatea pierderii in greutate este principalul avantaj al acestei diete. Un alt avantaj important: chiar daca este vorba despre o dieta hipocalorica, nu exista o anumita cantitate de respectat. Vei evita astfel senzatia de foame.

Dezavantaje

Trebuie sa o respecti cu strictete. Nu este permisa inlocuirea unui aliment cu un altul. Acest lucru poate provoca frustrari. Dupa aceste 4 zile de dieta intensa, este posibila ingrasarea.

Cui se adreseaza dieta Natman?

Tuturor persoanelor care isi doresc sa slabeasca rapid. Dieta nu este pentru tine daca esti:

  • Vegetariana;
  • Daca nu esti o persoana riguroasa;
  • Daca nu esti sportiva sau daca ai zilnic un program extrem de incarcat;
  • Daca iti place sa ai 3 mese regulate pe zi. Dieta Natman propune doar doua.

Dieta propriu-zisa

Prima zi:

Pranz: salata verde, rosii sub forma de salata, friptura la gratar, 1 mar;

Seara: fasole verde, 2 oua fierte, ½ grapefruit;

A doua zi:

Pranz: salata verde, friptura la gratar, 1 pahar cu suc de rosii;

Seara: fasole verde, conopida, mere;

A treia zi:

Pranz: salata verde, friptura la gratar, salata de telina, 1 mar;

Seara: rosii fierte, friptura la gratar, 1 pahar cu suc de prune;

A patra zi:

Pranz: fasole verde, doua oua fierte, 1 pahar cu suc de rosii;

Seara: friptura la gratar, salata verde, 1 pahar suc de ananas.

In toate cele patru zile se pot consuma cate 1 cafea fara zahar pe zi si o jumatate de grapefruit.

Aceasta dieta sustine ca te poate face sa pierzi intre 3-5 kilograme in patru zile. Dieta Natman nu dureaza foarte mult, ceea ce te-ar putea face sa iti doresti sa consumi un alt aliment, altul decat cel prevazut in meniu. Nu te lasa tentata de acest lucru, patru zile nu sunt o eternitate.

Dupa cele patru zile, trebuie sa mizezi pe o alimentatie echilibrata daca nu vrei sa pui la loc kilogramele pierdute. Reintrodu incetul cu incetul lipidele si glucidele pentru a evita o luare in greutate imediata.

Be Sociable, Share!