Pulberea din ovaz verde: sanatoasa si ieftina

Una dintre cele mai mari probleme cu incercarea de a manca sanatos, este ca nu stim ce alimente sa alegem. Secretul meu este pulberea de ovaz verde si ovazul verde in sine. Nu prostiile aromate vandute in pachetele la supermarketurile din cartier. Veti dori sa cumparati pulbere de ovaz verde, care vine ca o pudra verde si dureaza mult timp pentru a fi gatita. Este posibil sa nu o gasiti la supermarketurile de cartier, dar o puteti gasi cu siguranta online. Numai sa aveti grija de unde o achizitionati.

Personal, eu ma duc la un magazin de produse alimentare de sanatate, un magazin naturist, pentru a-mi achizitiona propria pulbere din ovaz verde. Incercati sa cumparati produse care au fost procesate cat mai putin chimic, in acest fel nu veti avea suprize neplacute cand incercati sa o consumati.

Atunci cand bugetul este limitat, o punga de pulbere de ovaz verde de calitate poate costa sub 10$ si va va ajunge o saptamana, poate chiar doua. O puteti adauga in micul dejun de zi cu zi cu putin lapte sau iaurt. Pulberea din ovaz verde nu va strica gustul laptelui sau iaurtului, asa ca o puteti folosi cu incredere. Ba chiar, va face gustul putin mai dulce.
Poate fi envident, dar in general, aceasta pulbere poate fi incarcata cu sare, zahar sau alte ingrediente inutile, in timp ce in acelasi timp, contine alimente prelucrate care sunt degradate nutritional.
In cele din urma, exista un concept care in general se va aplica la alimentele pe care le cumparati. Nu folositi alimente procesate daca doriti sa aveti un corp sanatos si plin de nutrienti benefici. Pulberea de ovaz verde va poate ajuta la maxim digestia si corpul in general, si este un mod ieftin de a va insanatosi.

Be Sociable, Share!