Dieta Mayo

Acele persoane care urmeaza  dieta Mayo, trebuie sa stie ca, pe langa eliminarea kilogramelor nedorite, vor reusi sa elimine si toxinele din organism, efectul reversiv nu va exista in cadrul acesteia deoarece veti reusi sa adoptati obiceiuri alimentare sanatoase si un stil de viata activ.

Necesarul de nutrimenti este asigurat, in acest fel nu se vor crea carente in organism, iar persoanele care urmeaza acest regim alimentar vor invata sa manance sanatos si de ce nu, sa isi redefineasca stilul de viata.

Dieta Mayo trebuie respectata cu strictete, fara absolut nicio abatere. Dupa urmarea sa, ce asigura o medie de 10 kg pierdute, se poate relua dupa trei ani.

Ziua 1:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar. Pranz: 2 oua fierte tari + 400 gr spanac fiert + 1 rosie. Cina: 200 gr friptura de vaca +o salata cu ulei si zeama de lamaie.
Ziua 2:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar. Pranz: 250 g sunca + o cutie de iaurt natural; Cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie.
Ziua 3:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub de zahar + o felie de paine prajita. Pranz: 2 oua fierte tari + o felie de sunca + 1 salata. Cina: o telina fiarta + o rosie + un fruct proaspat: mar, para sau portocala.
Ziua 4:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar + o felie de paine prajita. Pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie de iaurt natural. Cina: un ou fiert tare + un morcov slab + 250 gr branza de vaci.
Ziua 5:
Mic dejun: un morcov mare ras. Pranz: 250 gr cod fiert, cu zeama de lamaie + 1 lingurita de unt. Cina: 200 gr friptura de vaca + o telina rasa.
Ziua 6:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar + 1 felie de paine prajita. Pranz: 2 oua fierte tari + un morcov mare, ras. Cina: 1/2 pui + o salata cu ulei si zeama de lamaie.
Ziua 7:
Mic dejun: O ceasca de ceai fara zahar. Pranz: nimic. Bea multa apa. Cina: 200 gr cotlet de miel + un mar.
Ziua 8:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar. Pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac fiert +o rosie. Cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie.
Ziua 9:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar.Pranz: 250 g sunca + o cutie de iaurt natural. Cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si zeama de lamaie.
Ziua 10:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita Pranz: 2 oua fierte tari + o felie de sunca + 1 salata. Cina: o telina fiarta + o rosie + un fruct proaspat: mar, para sau portocala.
Ziua 11:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub zahar + o felie de paine prajita. Pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie de iaurt natural. Cina: un ou fiert tare + un morcov ras + 250 gr branza de vaci.
Ziua 12:
Mic dejun: un morcov mare ras. Pranz: 250 gr cod fiert, cu zeama de lamaie + 1 lingurita de unt. Cina: 200 gr friptura de vaca + o telina rasa.
Ziua 13:
Mic dejun: O ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita Pranz: 2 oua fierte tari + un morcov mare ras. Cina: 1/2 pui + o salata cu ulei si zeama de lamaie.

Be Sociable, Share!