Dieta Miami

Dieta Miami iti permite sa scazi rapid in greutate, eliminand zaharurile si grasimile nocive din alimentatie. Te intereseaza aceasta dieta? Descopera totul despre aceasta dieta, din ce in ce mai populara in randul doamnelor si domnisoarelor ce isi doresc sa slabeasca.

Ce este dieta Miami?

Elaborata de catre cardiologul american Dr. Agatston, aceasta dieta mizeaza pe grasimile nesaturate si polinesaturate, buna pentru organism si pentru inima. Pentru a pierde in greutate, trebuie sa elimini orice tip de zahar sau de dulciuri la inceputul dietei. Totul depinde deci in mare masura de alegerea alimentelor. Trebuie sa faci diferenta intre zaharurile bune si nocive, intre grasimile nocive si cele bune.

Principiul dietei Miami. Trebuie sa supraveghezi calitatea alimetatiei, mai mult decat cantitatea acesteia. Aceasta dieta functioneaza datorita faptului ca este saraca in calorii – in jur de 900-1200 calorii pe zi – evitand senzatia de foame datorita aportului important de proteine bune. La fel ca orice alta dieta care contine mai putin de 30g de zahar pe zi, dieta Miami iti permite sa slabesti rapid. Prima faza, cea mai stricta, dureaza in jur de doua saptamani. Aceasta este urmata de alte doua faze.

Avantajele dietei Miami: dieta Miami iti permite sa slabesti rapid, fara sa iti pierzi masa musculara. In plus, datorita acestei diete, te vei dezobisnui rapid de dulciuri. Dieta Miami constituie deci o modalitate excelenta de a-ti schimba obiceiurile alimentare.

Dezavantajele dietei Miami: este destul de stricta in primele doua saptamani, extrem de greu de urmat de unele persoane.

Cui i se adreseaza? Dieta Miami este ideala pentru persoanele mai plinute care isi doresc sa slabeasca. Este recomandata si persoanelor care vor sa reduca nivelul de colesterol din sange dar si persoanelor care nu sunt atat de gurmande.

Dieta Miami in practica. Dieta Miami cuprinde trei faze. Prima faza dureaza trei saptamani. In aceste trei saptamani se elimina din alimentatie feculentii si zaharurile (painea, cartofii, orezul, alcoolul, fructele) si se mizeaza pe proteine (oua, carne, peste, legume). A doua faza a dietei Miami dureaza doua saptamani sau mai mult. In aceasta faza se reintroduc alimentele interzise, incepandu-se cu cele cu un indice glicemic slab. Faza numarul trei dureaza cat timp iti doresti si consta intr-o alimentatie echilibrata.

Dupa cum spuneam, trebuie sa consumi cat mai multe proteine. In faza a doua vei reintroduce progresiv feculentii, legumele uscate, uleiul de masline si pestele gras. Consuma cat mai mult ceai verde, un antioxidant excelent care faciliteaza eliminarea toxinelor.

In prima faza se pierd in jur de 4-6 kilograme, ultimele doua faze fiind de stabilizare.

Be Sociable, Share!