Dieta circardiana – o noua metoda de slabit de descoperit

Aceasta dieta se bazeaza pe ascultarea ceasului nostru intern. In zilele noastre, acesta are tendinta sa fie dereglat din cauza orelor lungi de munca, din cauza stresului, din lipsa de timp, etc. Scopul acestei diete este sa ne faca sa constientizam acest lucru si sa tinem cont de acum inainte de el. Aceasta dieta le permite tuturor celor care o urmeaza sa slabeasca, sa isi pastreze silueta si sa aiba de acum inainte o mai buna igiena de viata.

Diferitele tensiuni pe care le induram in viata de zi cu zi, din cauza stresului, nu mai reusim sa ne ascultam ceasul biologic intern. Acest lucru are un impact negativ asupra obiceiurilor noastre alimentare, acest lucru ducand la cresterea in greutate. Scopul dietei circardiene este sa ne invete sa adoptam un stil de viata mai sanatos si sa fim mai atenti la nevoile reale ale corpului nostru.

Dieta circardiana nu este o dieta restrictiva insa iti recomandam ca in paralel sa practici o activitate sportiva in mod regulat. Dieta circardiana nu este o dieta in adevaratul sens al cuvantului, este mai degraba un stil de viata. Dieta circardiana nu te priveaza de niciun aliment, iti recomanda doar sa variezi alimentatia dar mai ales sa iei mesele la ore fixe si, lucru extrem de important, sa nu negliezi micul-dejun, cea mai importanta masa a zilei. Aminteste-ti dictonul: la micul-dejun mananci ca un rege, la pranz ca un print iar la cina ca un sarac.

Bazele dietei circardiene sunt urmatoarele: reglarea programului de masa, ideal ar fi sa fixezi o ora precisa pentru fiecare masa principala in parte si sa te asiguri sa respecti acest lucru pe termen lung. Dieta circardiana prezinta o multime de beneficii asupra organismului, este celebra pentru faptul ca favorizeaza aparitia somnului, pentru faptul ca ii permite organsimului nostru sa se odihneasca. Drept urmare, ne va ajuta sa avem o silueta mai armonioasa. Principalul atu al dietei circardiene este faptul ca nu este o dieta restrictiva si autorizeaza consumul a diferitelor tipuri de alimente. Insa, din pacate, stilul de viata actual nu ne permite sa mancam la ore fixe.

In momentul in care urmati dieta circardiana, incepeti ziua cu un mic-dejun copios. Iti recomandam sa eviti consumul de grasimi si de zahar. Acest lucru va evita luarea in greutate si alte probleme de sanatate. Pentru micul-dejun alege alimente bogate in glucide si proteine. Seara, la cina, consuma alimente lejere, ciorbe si supe de exemplu. Dupa cum vei constata, dieta circardiana este extrem de greu de urmat. Trebuie sa fii atenta la excese si sa incerci pe cat putinta sa sa mananci la aceeasi ora.

Be Sociable, Share!