Volum si Bucle

Noul sezon a adus in atentia publicului numeroase noi trenduri in materie de coafura. Toti designerii au cazut de acord asupra unui aspect: volumul si buclele sunt obligatorii anul in curs.Aceste doua trenduri in voga impun un par hidratat, “curatat” de varfuri despicate si cateva produse cu ajutorul carora vei avea o coafura super in numai cateva minute.

Daca pentru bucle vrei sa folosesti ondulatorul electric, nu uita sa aplici pe par un ulei de protectie. Ca si placa de intins parul, ondulatorul arde firul de par. In plus buclele tale vor arta superb – definite si stralucitoare. In cazul in care iti doreste bucle mai rebele, foloseste bigudiurile mari, putina spuma sau ser pentru volum si in 15 minute vei obtine o coafura simpla si de efect.

Nu uita totusi un aspect – buclele nu trebuie sa arate ca la papusi. Nu iti fie teama si adauga putin volum coafurii tale. Tapeaza usor portiunile de deasupra si vei obtine un look perfect pentru noul sezon. Pentru iesirile sofisticate poti incerca un coc cu diferite tipuri de impletituri in el. Nu este foarte greu de realizat. Ai nevoie doar de spuma, agrafe si putina imaginatie.