Tunsori scurte – tendintele sezonului toamna- iarna 2014-2015

Vazute pe podiumuri, la cele mai recente prezentari de moda, pe covorul rosu, dar si in cataloagele celor mai in voga stilisti, tunsorilescurte sunt mai in voga ca niciodata in acest sezon Esti gata deci sa treci la scurt in acest sezon?

tunsori scurte

O tunsoare tip carré, o tunsoare pixie sau una under dep?

–         in acest sezon, tendinta parului scurt este cea care se invarte in jurul a trei tunsori:

–         tunsoarea tip carré scurta foarte neteda cu breton.

–         tunsoarea Pixie, aceasta tunsoare de baietoi foarte rock cu un efect mai messy.

– tunsoarea under dep, cand laturele coafurii sunt mai scurte decat partea de sus.

Si iti mai spunem ceva. Fata de ce ai putea crede, nu doar femeile cu parul mai fin pot sa poarte acest tip de coafura. Fie ca ai fata mai rotunda, mai ovala sau mai ascutita, cu siguranta ca exista o tunsoare mai scurta care sa se potriveasca cu fata ta. Cel mai important aici – ca aceasta sa respecte atat caracterul tau cat si stilul care simti ca ti se potriveste cel mai bine.

Si chiar daca ai parul scurt, poti purta si accesorii. Nimeni nu le interzice pentru parul scurt. Cordeluta se potriveste de minune atat cu parul scurt cat si cu cel mai lung. Sunt cele care vin imediat cu mai multa alura pentru parul scurt.

O coafare foarte rapida. Gata cu durerile de cap matinale si cu petrecutul unor ore intregi in fata oglinzii. Pentru ca o tunsoare scurta sa fie in forma ai nevoie de o simpla ceara si nu de perii de tot felul, de uscator de par sau de ondulator sau chiar placa.

In cateva minute ceara este cea care iti va texturiza parul si care va veni cu mai mult volum si viata fara sa iti ingrase sau sa iti incarce parul.

fashion

Iata cateva idei de coafuri pentru parul tau scurt.

–         iti poti fixa foarte bine coafura cu un lac fixativ pentru un efect ultra sic asigurat.

–         te poti juca si cu asimetria si sa iti fixezi o parte din par si una nu. Vei obtine o coafura foarte fashion.

–         de o creasta ce zici? Daca ai parul scurt, nu inseamna ca nu te poti juca cu volumul. Ba din contra. Este de ajuns daca iti tapezi putin parul si daca il fizezi intr-o mica creasta.

–         poti miza si pe o tunsoare ultra scurta care sa iti degajeze atat ceafa cat si fata. De incercat.

–         un efect messy. Foarte usor de aranjat, o coafura cu aspect messy este cea care vine cu mai mult caracter pentru fata ta.

–         tunsoarea scurta si foarte filata, dar si extrem de structurata este o adevarata coafura trendy pe care poti miza. Mai mult decat sublima.

–         poti miza si pe o coafura de baietoi, destul de lunga insa ca sa iti poti permite toate excentricitatile. Trebuie sa fie destul de lunga pentru a o accesoriza cu o cordeluta de exemplu

Incoming search terms: