7 coafuri in tendinte pe care trebuie sa mizezi

O coada de cal mai cuminte, un coc cu effect messy, un breton XXL… tendintele sezonului toamna – iarna 2014-2015 in materie de coafuri iti rezerva si unele surprize. Iata insa care sunt cele sapte tendinte de care trebuie sa tii cont pentru a fi cea mai fashion. 7 coafuri in tendinte pe care trebuie sa mizezi. tendances_cheveux_automne

Coada de cal. In acest sezon aceasta se poarta foarte joasa, la nivelul cefei, dar si foarte dreapta. Parul trebuie sa fie cat mai lung si versiunea clasica nu mai este de actualitate. Trebuie sa o pui in valoare cu impletituri sau tot felul de accesorii. Pe scurt, ai tot felul de optiuni la indemana de incercat toata iarna. Si suntem siguri ca aceasta varianta joasa va fi trendy si la primavara.

Cocul mai lejer. Iata o varianta a celebrului coc de balerina. Prinde parul cat mai sus si lasa cateva suvite sa iti incadreze fata. Parul trebuie sa fie impletit si prins intr-un coc de balerina cu un aer cat mai neglijent. Trebuie sa para ca nu te-ai stresat deloc sa te coafezi.

Coada de cal modernizata. Vazuta pe podiumuri la prezentarile de moda, aceasta versiune a cozii de cal presupune urmatoarele lucruri – coada de cal trebuie sa fie impletita si extremitatea sa sa fie adusa in partea din fata a parului ca si cum ar crea un breton. Dar poti sa o prinzi si la baza cefei.

Impletituri, din nou si mereu. Da, dar in acest sezon, impletitura se vrea a fi africana. Presarate peste tot prin par sau foarte stricte, impletiturile servesc drept accesorii sau elasticuri pentru parul tau.

Bretonul XXL. Cat mai des si purtat pe parul usor ondulat, bretonul XXL este cel care incadreaza fata si care subliniaza foarte bine privirea. O tunsoare lansata acum ceva vreme care se pare ce redevine trendy.

Cararea pe mijloc. In aceasta toamna, machiajul se vrea a fi cat mai natural. Coafurile se pare ca urmeaza si ele acest trend. Se vor a fi cat mai simple. Deci daca vrei sa mizezi pe o coada de cal joasa trebuie sa iti intinzi cat mai bine parul, sa imparti masa  parului in doua si sa creezi o carare pe mijloc. Este una din cele mai simple coafuri de sezon, ideala pentru cele care nu vor sa stea mult in oglinda.

Lungimile cat mai lejere si messy. Lungimile trebuie sa fie aranjate cat mai natural. Trebuie sa fie usor texturizate cu un spray cu efect de apa de mare. Vei obtine un efect messy dintre cel mai modern.