Tendinte coafuri primavara vara 2014 reperate pe podiumuri

Celebrele Fashion Week au inceput deja pentru anul 2014. Si pe langa faptul ca acestea dicteaza ce vom purta maine, acestea vin cu o avanpremiera a tot ceea ce inseamna tendinte in materie de coafuri, tunsori si culori de par de purtat. Iata care sunt cele mai proaspete tendinte pe care va trebui sa le arborezi pentru sezonul primavara – vara 2014.

Pe toata durata a ceea ce inseamna Fashion Week, creatorii sunt cei care dicteaza tot ceea ce inseamna plan vestimentar si tendinte in materie de frumusete.

Si bineinteles, daca exista o tendinta care sa ne intereseze in domeniul frumusetii, ei bine aceasta este bineinteles coafura. Haideti sa vedem care sunt cele mai noi tendinte reperate la defilarile pentru Fashion Week 2014.

In ceea ce priveste coafura. In acest sezon nou care va fi va trebui sa fii cat mai originala si cat mai indrazneata. Pentru sezonul primavara-vara 2014 coafurile vor fi orice in afara de stricte. Deoarece vara trebuie sa fim cat mai relaxate.

Cocurile de exemplu, sunt departe de versiunea bun sau coc de balerina. Nu vor mai fi nici stapanite la perfectie cu o carare trasata in mijloc. Cocurile vor avea deci un aspect lejer, messy, ca si cum ar fi fost facute la repezeala.

O alta tendinta reperata – daca optezi pentru o carare, trebuie sa stii ca in sezonul primavara-vara 2014 aceasta va fi asimetrica cu o suvita mai groasa care trebuie sa se puna pe frunte. Totul pentru a sparge toate codurile.

O alta tendinta venita direct de pe podiumuri este cea a buclelor. Si atunci cand spunem bucle, ne referim la tot felul de bucle. Vaporoase, stranse, retro, wavy, pe scurt, tot felul de bucle vor fi vazute peste tot.

In ceea ce priveste tunsorile. Pentru primavara – vara 2014, vedeta incontestabila va fi tunsoarea carre. Dar nu oricare. Cea care are un aspect mai degraba neglijent este foarte in tendinte.

O alta tunsoare care revine mereu si mereu in acest sezon este cea Pixie. Astfel zis, o tunsoare scurta. Chiar foarte scurta.

Bretonul va fi diferit fata de cel pe care il arborai pana acum – adica des si tuns la nivelul ochilor. Pentru noul sezon va trebui sa optezi mai degraba pentru o versiune mai filata pentru un plus de lejeritate.

In ceea ce priveste culorile de par, in mod evident trei culori sunt cele care se disting pentru sezonul primavara- vara 2014.

–         vorbim despre brunet care va fi foarte in tendinte, un negru de corb chiar.

–         roscatul aprins.

–         blondul si toate nuantele de blond, de la silver, la blond platinat. Dar fiti cat atente insa- efectul de radacini evidente va trebui sa fie evitat deoarece este o tendinta has-been pentru anul 2014.

Tu pentru care tendinta vei opta pentru a fi in tendinte pentru noul sezon primavara- vara 2014?