Idei de ponytails inspirate de podiumuri

Gata cu traditionala ponytail sau coada de cal. Sezonul viitor, vechea si clasica coada de cal se reinventeaza sub toate formele. Este stricta, messy, buclata, cu un efect umed sau chiar fara elastic. Important este ca este vedeta acestui sezon, dar va fi si a noului sezon ce asteapta sa isi faca intrarea pe scena. Si numeroase vedete demonstreaza si ele faptul ca o coada de cal poate sa fie de mare efect pe covorul rosu. Pentru a o adopta intr-o maniera sofisticata in noul sezon, iti venim in ajutor cu cateva idei.

coada

In anul 2014 elasticul a devenit “has been”. Pentru a obtine cea mai sic coada de cal trebuie sa iti maschezi elasticul cu o mesa sau cu cel mai frumos accesoriu capilar. Te poti chiar amuza innodand suvitele intre ele daca ai parul lung.

caoada

Coada de cal este minunata in versiune messy. Pe un par texturizat si aranjat cu lac. Trebuie sa iti piepteni lungimile si sa iti prinzi cat mai « grosier » parul lasand sa cada in jurul, fetei cele mai rebele suvite. O bandana sau cea mai frumoasa cordeluta pot sa vina sa completeze de minune aceesta coafura. Este o coafura putin mai rock care se poate potrivi insa de minune cu o tinuta mai stricta. Ideal ar fi sa te joci cat mai mult cu contrastele.

Cele mai romantice dintre voi se vor putea lasa tentate de o coada de cal cu onduleuri. Iti va sublima de minune ceafa. Un beauty look ideal pentru a merge la o nunta sau chiar la prima intalnire! Aranjeaza parul cu un ondulator si foloseste si un ulei capilar pentru a obtine cel mai stralucitor efect.\wet coada

O alta alternativa- parul foarte drept si parul prins intr-o coada foarte stricta, perfect fixata. Si mai poti crea aici un efect de par wet daca apelezi la gelul de par.

Coada de cal poate sa aiba mai mult stil cu un accesoriu care face toata diferenta. O panglica imensa neagra iti va pune o coada simpla in evidenta. Ce zici? Incerci?

Cea mai forte tendinta- coada de cal fara elastic. Eleganta si rafinamentul sunt cele mai importante pentru noul sezon. Coafurile sunt simple dar indraznete. Deci trebuie sa adopti fara a mai sta prea mult pe ganduri coada de cal fara elastic.

Parul trebuie sa fie perfect aranjat, cu bucle si cu lungimi XXL. Dar pentru a pune cel mai bine coafura in valoare nu ai nevoie de elastic. O singura suvita de par este de ajuns pentru a aduna parul sub forma unei cozi. O poti realiza cu o carare pe mijloc. Aplica un produs protector pentru a proteja parul pe care il ondulezi. Aplica si un spray pentru stralucire pentru a obtine si un par plin de vitalitate.

Pentru a asigura o tinuta de durata coafurii poti alege un elastic discret cu care sa iti prinzi parul fara sa strangi prea tare. O suvita trecuta peste il va ascunde de minune.

Coada de cal este o coafura ideala pentru orice tip de eveniment.