Cinci accesorii ideale pentru a-ti sublima coafurile de vara

Adio cocuri banale si neglijate sau ciufulite, baretute triste si elasticuri obosite si vechi. Parul tau merita sa il sublimezi cu cele mai frumoase accesorii pentru cele mai frumoase coafuri. Vei veni cu mai mult caracter pentru toate coafurile tale estivale dar si pentru look-ul tau de zi cu zi.

O esarfa in par. Pentru a obtine intr-o secunda cea mai sic alura de Brigitte Bardot la plaja, esarfa este cea mai potrivita. Din matase si in culori acidulate te va face sa iesi in evidenta ca nimeni alta. Poti sa innozi esarfa pe parul desfacut sau atunci cand porti un coc de balerina. Poti face si o fundita pentru un look plin de clasa.

spin pin

Spin pin. Gata cu cocurile care se desfac dupa doua ore de stat la plaja sau de o ora de dans pe ringul de dans. Acesoriile spin pin sunt niste agrafe mai groase, pentru coc, niste agrafe ondulate, ca arata ca niste bucle. Acest tip de agraf este si accesoriul indispensabil pentru un hair look indestructibil. Este si accesoriul ideal daca iti speli parul in fiecare zi si daca agrafele clasice tot aluneca de la tine din par.

twistband

Un twistband sau mai multe. Scapa de elasticele clasice de par, care iti incalcesc parul, cu vesnica lor bareta metalica. Noua generatie de elasticuri vine direct din Statele Unite si se numesc twistband. Sunt colorate, tie and dye, cu imprimeuri si grafice si sunt cele care iti vor sublima cozile si impletiturile fishtail. In plus vor arata foarte bine si la incheietura ta daca te decizi brusc sa nu le mai porti. Motive cu ancora marina- cel mai in voga imprimeu al sezonului, cu dungi, cu buline, cu stelute… ai de unde alege.

cuff

Un ponytail cuff. Un alt accesoriu foarte nou dar foarte in voga este ponytail cuff. Adica un fel de inelus pentru coada ta. Sau o bucla metalica in care iti poti strecura parul. Ne duce cu gandul si la ear cuff, bijuteria pentru ureche care a devenit si ea extrem de repede foarte populara. Un ponytail cuff este ideal pentru a veni cu o alura mai sic pentru toate coafurile tale de seara.

Agrafe pentru par dar si mai multa creativitate si inventivitate. Poti face minuni cu cateva agrafe simple. Iti poti prinde parul pe jumatate si sa faci un triunghi. Poti sa asezi mai multe agrafe pe parul desfacut unele sub altele sub forma V-ului de la Chevron.