10 coafuri in tendinte pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015

Vrei sa fii avangardista in domeniul coafurii? Foarte bine. Te poti inspira din cele 10 coafuri in tendinte pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015 reperate la evenimentul Fashion Week de la Paris. Intre coafura wavy must-have, coafura tip carré iluzie optica sau coafurile ultra – drepte, clasica deja coada de cal, care primeste o versiune ultra sofisticata, ai de unde alege.

Coafura wavy si buclele glamour mereu in tendinte. Si in sezonul ce vine parul tau trebuie sa fie coafat cu niste bucle in valuri ultra-glamour. Lungimea parului tau deci trebuie sa fie sublimata de niste bucle mari. Le poti purta mai loose sau ultra structurate dar glamour.

Coafura tip carré iluzie optica pentru cele care nu indraznesc sa se tunda. Foarte populara pe podiumuri, acest tip de coafura este solutia ideala pentru cele care nu indraznesc sa isi tunda parul. Dar cele care indraznesc, trebuie sa stie ca acest tip de tunsoare se va purta atat foarte scurt cat si de o lungime medie primind si o draguta miscare wavy.

Wet look, o tendinta care continua sa se impuna. De cateva sezoane incoace deja parul se imbraca cu un efect umed foarte interesant. Nici iarna ce vine parul tau nu va scapa de aceasta tendinta originala.

Bretonul, o tendinta indemodabila si indetronabila. In versiune pentru sezonul toamna – iarna 2014-2015, bretonul se va purta lung si des. Este un must have.

Coafuri wild si messy pentru un look salbatic. Parul va fi coafat cu un efect usor neglijent. Trebuie sa il coafezi si cat mai wild pentru a fi in ton cu tendintele.

« Creasta » rock. Spune Da acestei tendinte care va face furori. Perfect structurata si foarte disciplinata, in mod savant cu un strat generos de spray fixativ, va conferi celei care o porta un look rock si trendy in acelasi timp.

Tie and dye pentru un par mangaiat de soare chiar si iarna. Tendinta tye and dye persista si persista. Deci aceasta tendinta cu efect de mangaierea razelor de soare se va invita pe parul tau chiar si iarna. Mai avem o veste buna pentru tine- rezervata initial doar parului deschis la culoare, aceaste tendinta se invita acum si pe parul tau inchis la culoare.

Coada de cal ultra sofsticata versus impletitura tip fishtail. Pe podiumuri alte doua tipuri de coafuri easy sic extrem de sofisticate au fost in voga – coada de cal ultra sofisticata si impletitura fishtail lejera.

Parul ultra drept. Parul extrem de drept este foarte in tedinte. Au demonstrat-o din plin si prezentarile de moda. Parul este foarte disciplinat si nici macar o suvita nu este rebela.

Cararea intr-o parte versus cea in mijloc. Creatorii nu au reusit sa se puna de acord deci iti ramane tie alegerea. Unele vor fi cu siguranta seduse de aspectul foarte cuminte al cararii pe mijloc, in timp ce altele vor opta pentru cararea intr-o parte care este foarte glamour.

Tu pentru ce coafura vei opta in noul sezon? Nu prea conteaza atata timp cat vei fi in tendinte…