Tunsoarea pixie – tunsoarea hot a verii

Nimic nu se compara cu o tunsoare scurta pentru o minunata schimbare de look si pentru a-ti moderniza look-ul. Si pentru a fi sigura ca vei fi in tendinte in aceasta vara, cere-i specialistului tau sa te tunda in stil pixie. Dar ce inseamna asta? Te vom lamuri in cele ce urmeaza.

pixie audrey

De cateva sezoane incoace, parul scurt si-a facut marea reintoarcere pe scena si face parte din acele look-uri feminine si pline de caracter pe care le cautam fiecare dintre noi. Specialistii nu au ramas nici ei indiferenti si au inceput sa creeze niste adevarate look-uri si au inceput sa indrazneasca sa coafeze si parul scurt.

pixie 2

Tunsorile scurte sunt un simbol al eliberarii femeilor. Pentru aceasta vara cel mai in voga look este dat de tunosoarea pixie, o tunsoare incarnata de celebrul model Pixie Geldof. Si multe vedete i-au urmat apoi exemplu, deoarce nu au mai rezistat dorintei de a-si taia parul.

De ce iubim tunsoarea pixie? Deoarece este indrazneata si vine cu mai mult caracter pentru fata. Este usor de trait cu ea, este usor de aranjat si te ajuta sa iti schimbi look-ul cat ai zice peste. Poate sa fie si putin ciufulita, foarte stricta, cu onduleuri in functie de dorinte. Ai nevoie doar de o spuma modelatoare care iti va permite sa te coafezi cu degetele si sa iti remodelezi foarte usor parul.

pixie

Te poti gandi de asemenea sa te joci si cu efectele de culoare. Apeleaza deci cu incredere la un blond platinat frumos, trendy, la un negru profund mai boyish, la un ombre ultra sofisticat sau si la niste suvite roz pentru a obtine un look mai rock.

Iata cateva feluri in care poti purta aceasta tunsoare.

–         pentru un look in tendinte si feminin, mizeaza pe un look mai wild cu o suvita mai scurta pusa intr-o parte care sa iti puna privirea in valoare.

–         o suvita lasata mai lunga si coafata intr-o parte din tunsoarea ta este cea care va veni cu mai multa feminitate pentru tine si care iti va sublima privirea.

–         poti miza si pe o tunsoare mai glamour, cu niste suvite foarte scurte intr-o parte si cu niste suvite mai lungi care vin sa rotunjeasca si sa confere maimult volum partii de sus a capului.

–         o tunsoare pixie ultra scurta iti va conferi un look sexy si feminin care iti va veni de minune.

–         poti miza si pe o tunsoare mai rock and roll cu partile laterale rase si cu o creasta.

–         poti miza si pe o tunsoare pixie ondulata si coafata pe spate.

–         o suvita ajurata cu un efect de miscare iti va pune foarte bine tunsoarea in valoare.

–         o suvita lasata mai lunga in tunsoarea ta pixie se poate strecura dupa ureche pentru a obtine un rezultat glamour, elegant si ultra in tendinte.

–         o coafura mai sauvage, cu cateva suvite ridicate in sus ca niste tepi te va pune imediat in valoare.

–         parul scurt, tuns boyish arata minunat daca il coafezi peste spate. Ultra in tendinte.

Vintage si rock, noi o adoram. Voi?