Cele mai frumoase tunsori inspirate de vedetele tale preferate

Daca nu stii ce se poarta, ce tunsori sunt in voga, ce este acceptabil din punct de vedere capilar in acest sezon, ai un singur lucru de facut. Sa arunci un ochi la vedetele tale preferate, care sunt cea mai sigura sursa de inspiratie. Vedetele au fost si vor fi mereu o sursa sigura de inspiratie.

In caz ca iti lipseste inspiratia cea mai buna solutie deci este sa te inspiri de la vedetele tale preferate. Cel mai adesea ele sunt cele care pornesc un trend, deci nu ai cum sa dai gres. Din tendinte trebuie sa retii urmatoarele tunsori in voga:

pixie

Tunsoarea Pixie daca ai parul scurt. Jennifer Lawrence, Miley Cyrus, Michelle Williams… Toate au incercat aceasta tunsoare. O tunsoare foarte scurta, mai de baietoi sau cu o versiune de mini tunsoare tip carre, nu prea conteaza aici lungimea parului ci jocul dintre suvite. Texturizate, suvitele sunt astfel lucrate pentru a castiga maiscare, pentru a obtine mai mult volum pe lateral sau in partea din spate. In partea din fata o suvita mai lunga sau mai lata este cea care va veni cu mai mult stil pentru coafura ta.

Tunsoarea pixie mai lunga este un amestec intre o tunsoare tip carre mai clasica si o tunsoare de baietoi mai grunge. Vei reusi sa porti cu intermediul ei orice stil fara sa te stresezi prea mult.

Cui se potriveste acest tip de coafura? Ti se potriveste daca ai o fata mai fina, ovala sau mai alungita.

Tunsoarea tip carre lunga si wavy este ideala pentru tine daca vrei sa te mai bucuri de putina lungime. Vei adora si tu aceasta tunsoare care se potriveste aproape oricui. Dovada cu Karlie Kloss, Jerry Hall sau Scarlett Johansson. Avantajul sau este ca lucrand putin suvitele, vei reusi sa iti schimbi stilul extrem de usor.

Tunsoarea tip carre poate fi schimbata foarte usor daca porti alaturi de ea un breton pe o parte, un breton filat insa.

carre

Parul prins si cel in scari este ideal daca ai parul mai lung. Victoria Beckham, Eva Longoria sau Louise Bourgoin sunt modelele tale? Foarte bine, deoarece tunsorile lor sunt o referinta pentru acest sezon. La prima apreciem foarte mult miscarea parului stimulata de suvitele foarte bine lucrate una cate una si usor in scari. Celelalte doua poarta un breton purtat de o coafura mai plina.

Parul lung se potriveste oricui, cu conditia ca tunsoarea sa se potriveasca tipului tau de par si formei fetei. Pentru un par mai fin trebuie sa mizezi pe o tunsoare pana la umeri, gen Jessica Alba. Lungimea iti va permite sa realizezi toate coafurile preferate vazute la vedete pe care si ele le adora sa le poarte- cozi de cal, cocuri, impletituri…