Coafuri perfecte pentru serviciu

Iata cateva coafuri moderne si practice pentru serviciu 2013:

Cocurile sunt foarte usor de facut si sunt foarte practice, fiind potrivite mai ales pentru o zi la birou. Pentru aceste stiluri puteti opta pentru carari laterale sau drepte si le puteti purta de asemenea si cu breton.

 

coafuri moderne 20132 Coafuri moderne si practice pentru serviciu 2013
 

 

Valurile si buclele usor ciufulite sunt o alegere excelenta pentru un look de serviciu. Le puteti face foarte usor cu un ondulator de par, placa de intins parul sau chiar mai usor sa aplicati spuma si sa modelati parul dupa bunul plac. Aceste coafuri sunt ideale pentru a obtine acest look simplu, dar foarte eficient.

coafuri58 Coafuri moderne si practice pentru serviciu 2013
 Cozile de cal sunt cele mai practice stiluri care ne ofera un look perfect pentru o zi de munca, si cu care, sunt foarte confortabile si de asemenea la moda in acest an. Coafurile cu diverse impletituri sunt alte stiluri ideale pentru un look potrivit la locul de munca, ele fiind foarte cautate mai ales in sezonul cald

Nu uitati ca si accesoriile de par va pot fi de mare ajutor atunci cand nu stiti cum sa va coafati parul. Puteti alege pentru o diadema sau cateva agrafe mai deosebite.