Coafura Retro

Stilul retro este recunoscut si in ceea ce priveste hair-stylingul. Asadar, moda retro revine  ca parte a noilor tendinte din acest an. Principalele caracteristici ale coafurilor  anilor 40-50 sunt buclele mari, care cad in valuri, onduleuri pefect conturate. Buclele lejere le poti obtine utilizand ondulatorul de dimensiune mare, bigudiuri, clipsuri, sau impletind parul si apoi despletindu-l pentru a ti-l increti atat cat e nevoie. Rezultatul arata superb fie ca ai parul lung, mediu sau scurt.

 

 

Anul 2013 vine cu propuneri retro in materie de aranjare a parului, ce nu trebuie ocolite. Ce poate fi mai seducator decat coafura anilor 50 purtata de celebra Marilyn Monroe?

Bucle lejere, mari sau mici, impletituri de tot felul- iata deci ca nu ai nevoie de ocazii speciale pentru a avea atitudine, poti fi in fiecare zi senzuala, glamoroasa, extravaganta. Exprima-ti feminitatea nu doar prin alegerea hainelor. Nu uita ca parul iti defineste intreaga imagine, asa ca joaca-te cu el. Simplitatea, rafinamentul si eleganta sunt in trend-moda revine. Fi-i frumoasa prin simplitate. Aceasta nu da niciodata gres.