Cele mai frumoase coafuri pentru 2013

Anul 2013 vine cu o serie de initiative speciale din partea stilistilor, la nivel mondial, atunci cand vine vorba despre coafuri si tunsori.

Este nevoie sa fim constiente de faptul ca pentru acest an suntem incurajate sa ne dam frau liber imaginatiei si sa nu se sfiim sa incercam lucruri noi, chiar daca este vorba de o schimbare radicala majora in ceea ce priveste aspectul nostru.

Daca in 2012 tendintele au fost indreptate in primul rand pe tunsori cat se poate de ordonate, fie ca a fost vorba de tunsori pentru par lung sau tunsori pentru par scurt, in anul 2013 stilistii ne indeamna sa incercam sa purtam parul cat mai dezordonat.

Insa, nu este vorba despre o dezordine care sa fie observabila, cei am putea spune ca de fapt tunsorile si coafurile din 2013 respecta acea dezordine aranjata care scoate la iveala felina, femeia rebela din oricare dintre noi.

Cele mai frumoase si la moda coafuri pentru 2013 sunt aceleasi tipuri de tunsori si aici ne referim la tunsori bob, tunsori pentru parul ondulat, sau tunsori cu breton, insa intr-o maniera diferita.