Frizuri barbati par mediu

Multi dintre barbatii tineri adopta frizurile pentru parul de dimensiuni medii, chiar daca acesta este ceva mai greu de intretinut decat cel tuns scurt. Un par frumos si sanatos este atractiv atat la o femeie, cat si la un barbat. Pletele in vant au fost mereu asociate unui barbat rebel, nonconformist, cu succes la reprezentantele sexului frumos, atrase de originalitate si de aerul de aventurier plecat sa cucereasca noi teritorii.
Societatea moderna este mai permisiva cu dimensiunea parului la barbati decat in urma cu 21 de ani, cand era regula ca toti sa fie tunsi scurt, iar cei care indrazneau sa fie altfel nu erau priviti cu ochi buni. Totusi, atunci cand aleg o dimensiune medie la par, barbatii ar trebui sa se gandeasca daca acest lucru se potriveste varstei lor, profesiei, formei fetei si a tipului de par.
Un barbat cu inceput de chelie si cu plete nu arata tocmai bine pentru ca nu poate suplini prin lungime absenta parului din anumite zone ale capului. La fel, daca este ceva mai in varsta si nu mai arata tocmai bine, parul ceva mai lung nu poate face decat sa-i strice aspectul general.
Tot asa se poate intampla si in cazul celor care sunt nevoiti sa adope o tinuta business la job, la care se potriveste o frizura pe par scurt. Parul lasat mai lung decat ar fi cazul poate reduce din nota de seriozitate data de costum si de celelalte piese de vestimentatie asortate la acesta.

In general, o frizura pe parul mediu merge cel mai bine pentru barbatii tineri, cu un par bogat si aspectuos, ingrijit cat mai bine, si care nu e lasat sa atarne la intamplare sau sa se ingrase prea mult. Se pot folosi produse de styling, dar cu grija, pentru a incarca podoaba capilara si a da un aer artificial. Frizura se alege in functie de preferinte si de forma fetei si poate fi ajutata cu gel sau cu spuma sa capete forma potrivita. La barbatii cu parul usor ondulat, frizura isi poate pastra aspectul placut mai multa vreme.
O atentie deosebita trebuie acordata bretonului.