Selena Gomez a lansat prima ei colecţie de modă pentru adidas NEO

Selena Gomez poate adăuga acum pe langa faptul ca este o cântăreaţă de mare succes, dar şi actriţă şi activitatea de designer NEO pe lista ei. Colecţia în stil ”rock chic” a Selenei a fost dezvăluită la evenimentul de lansare din magazinul central adidas NEO din Berlin, unde Selena a răspuns unei selecţii de întrebări din partea fanilor într-un Q&A pe Twitter.
Selena a colaborat strâns alături de echipa adidas NEO la dezvoltarea colecţiei ei pentru adolescente, în care şi-a expus propria interpretare a stilului rock clasic, cu un aspect lejer. Muzica şi simbolurile rock and roll au fost punctul de inspiraţie pentru colecţia adidas NEO by Selena Gomez. Printre piesele ei preferate din această gamă se numără pantofii cu ţinte şi talpă înaltă, ascunsă.
La evenimentul de lansare, modelele au purtat ţinute confortabile, dar stilate, cu detalii rock and roll bine definite. Colecţia a fost concepută ca un imbold pentru distracţie, iar fiecare piesă poate fi purtată în diferite stiluri, în funcţie de starea de spirit şi de atitudinea ţinutei.

Leave a Reply