Colectia Zuhair Murad primavara-vara 2014

 

Colectia primavara vara 2014 Zuhair Murad Colectia primavara vara 2014 Zuhair Murad 

 In ciuda faptului ca in colectia primavara-vara 2014 Zuhair Murad sunt prezente si accentele casual, caracteristicile colectiei cad pe ansambluri elegante, care cel mai probabil vor fi prezente si pe covorul rosu in urmatoarele luni.

Desi liniile colectiilor sunt, de obicei, caracterizate prin accente mai casual, in cazul brandului de lux, cum ar fi Zuhair Murad, acestea sunt asociate cu eleganta pura si fiind pline de farmec.

 

colectie50 Colectia primavara vara 2014 Zuhair Murad
 

Accentele feminine domina in noua colectie care graviteaza in general in jurul siluetelor, imbratisand rochiile scurte si rochiile de seara in stil de sirena. Desi costumele sunt o optiune rece pentru evenimentele formale, designerul nu isi concentreaza atentia la fel de mult pe aceste piese, preferand sa se joace cu broderii complicate si cristale.

colectie215 Colectia primavara vara 2014 Zuhair Murad
 

O alura atemporal eleganta defineste noua colectie Zuhair Murad. Exista o multime de optiuni indraznete care se evidentiaza senzualitatea, variind de la rochii stralucitoare de aur pana la modele abstracte interesante.

Diversitatea aspectelor din noul sezon este cu siguranta una dintre cele mai interesante aspecte ale noii colectii, deoarece aduce alternative covetable pentru designerii de diferite grupe de varsta.

colectie313 Colectia primavara vara 2014 Zuhair Murad
 

Paleta de culori aleasa inspira, de asemenea, un sentiment de eleganta si rafinament. Noile optiuni vin in nuante delicate de alb si bej, albastru regal si portocaliu sau tonuri dramatice precum negru. Fie ca vorbim despre rochii scurte sau lungi, preferinta pentru aceste piese este extrem de clara.

colectie411 Colectia primavara vara 2014 Zuhair Murad
 

 

Leave a Reply