Bratari pentru cupluri: ce anume sa alegi

Bratara este un cadou care nu se demodeaza niciodata si este disponibila in mult variante.  In ultimii ani au aparut foarte multe modele de bratari, ideale pentru a fi facute cu ocazia aniversarilor sau zilelor speciale din viata cuiva. Acesta este si cazul bratarilor de cuplu. Poti oferi seturi bratari pentru cuplu pentru un prieten, un frate sau o sora, un parinte si, desigur pentru partenerul de viata. Bratarile pentru cupluri se remarca ca idee de cadou si evidentiaza legatura dintre doua persoane.

Oferirea unei bratari cadou: ce inseamna?

Sa ne intoarcem putin in timp. Cu totii am purtat acele bratari impletite din ata si alegeam o alta pe care o daruiam celei mai bune prietene. Pe acelsi principiul se merge si cu bratarile de cuplu,

A oferi cadou o bratara inseamna prietenie, dragoste, afectiune, stima, recunostinta. Bratara devine cadoul perfect pentru acea persoana careia vrem sa ii spunem ca pentru noi este mai mult decat un simplu prieten. A oferi cadou o bratara inseamna, prin urmare, sa-ti demonstrezi sentimentele fata de cealalta persoana, indiferent daca este vorba de un prieten, ruda sau cineva pentru care ai sentimente mai profunde. Alegerea tipului de bratara depinde de tipul de relatie pe care o avem cu destinatarul cadoului. 

Numeroasele modele, materiale si culori ale bratarilor ne permit sa ne exprimam sentimentele in functie de tipul de bratara aleasa. Poti, de exemplu, sa daruiesti unset bratari personalizate, pentru a fi un cadou mai deosebit.

Bratarile cu snur, de exemplu, sunt  un cadou perfect pentru iubita careia ii place sa poarte tinute casual sau elegante. De fapt, acest tip de bratara, pe langa faptul ca are modele deosebit de elegante, poate fi purtata cu simplitate, pentru a oferi o nota plina de farmec aspectului de zi cu zi.

Dar, o astfel de bratara este, de asemenea, un cadou potrivit pentru barbati si un cadou perfect pentru cupluri. Este potrivita si pentru un barbat care apreciaza o bratara cu un design simplu.

O bratara este perfecta pentru un prieten ce poarta tinute moderne si casual, si poate sa exprime sentimente profunde. In orice caz, mare atentie atunci cand alegi mesajul, pentru ca aceasta trebuie sa se potriveasca cu evenimentul sau cu legatura pe care o ai cu persoana respectiva. Oricum, indiferent de situatie, iti recomandam sa profiti deluna reducerilor si de primavara pentru a oferi o bratara cadou.

Ce fel de bratari personalizate poti sa oferi?

Bratari de cuplu personalizate cu initiale de nume

Bratarile de cuplu cu initiale sunt un cadou clasic pe care doi indragostiti aleg sa-l ofere la ocazii speciale, precum aniversari, pentru a-si arata sentimentele si a puncta iubirea care uneste doi oameni.

Bratari cu inima 

O idee draguta, care subliniaza acest lucru, este, de asemenea, sa alegem o bratara si sa o personalizam poate cu o inima, un simbol care aminteste celeilalte persoane sentimentele pe care le avem pentru ea si care reflecta legatura noastra. 

Bratari cu simbolul infinitului

Este un simbol care, daca este folosit intr-o bijuterie, poarta cu sine semnificatii foarte profunde, care exprima conceptul de „etern” si „fara sfarsit”. Semnul matematic al infinitului, reprezentat de un opt vazut orizontal, de fapt, simbolizeaza eternitatea. Atunci cand este utilizata pentru o bratara, aceasta aminteste de dragostea eterna si se refera la o legatura profunda si durabila, cum ar fi cea a iubirii sau a afectiunii familiale: din acest motiv, bratarile cu infinit sunt perfecte ca bratari pentru cupluri.

Destinatarul cadoului, in plus fata de un obiect de valoare, va primi, de asemenea, un semn tangibil al sentimentelor noastre fata de el, deoarece demonstram ca am rupt din timpul nostru pentru a alege un cadou pe care sa-l aprecieze.

Leave a Reply