set bratari cuplu

Idei de cadou pentru cuplu – bratari din argint gravate cu mesaje speciale

In orice cuplu apare la un moment dorinta de a oferi un cadou personalizat, unic si original, celeilalte persoane. Alegerea unei bratari personalizate nu trebuie facuta la intamplare. Desi pe piata exista multe astfel de produse deja inscriptionate cu nume des intalnite sau cu anumite mesaje, despre acestea nu se poate spune ca sunt personalizate. Personalizarea unui asccesoriu precum bratara trebuie facuta potrivit dorintei specifice a oamenilor care vor purta bratarile.

Personalizarea unei bratari poate insemna inscriptionarea sau gravarea unui mesaj, o fotografie imprimata pe bratara sau inscriptionarea unui anumit simbol care ii uneste pe oameni. A devenit un adevarat trend ca oamenii sa poarte bijuterii sau accesorii personalizate, fie ca ne gandim la verighete, pandantive, set bratari personalizate sau chiar amulete care sa ne aduca noroc. Purtarea unei bratari personalizate poate fi expresia unui anumit stil vestimentar, accesorizat pe masura, sau un gest de devotament si dragoste fata de o persoana draga din viata ta.

De ce sa alegi bratari gravate drept cadou?

Bratarile din  argint sunt foarte cautate pe piata bijuteriilor din Romania. Ele au un pret convenabil, iar calitatea produselor comercializate la noi este una ridicata. Insemnatatea unei bratari din argint este deosebita, in special atunci cand ea este daruita unei persoane iubite. Mai mult, prin gravarea unui mesaj special pe acea bratara, indragostitii pot purta cu ei amintirea celuilalt pe tot parcursul zilei. Adesea, primul pas pana la logodna este daruirea unui asemenea cadou: un set bratari personalizate.

Gravarea acestora se face conform dorintei fiecarui cuplu. Sunt si cazuri cand oamenii vor sa graveze diverse simboluri sau imagini reprezentative pentru relatia lor. Rezultatul este spectaculos si de durata. Puteti fi siguri ca gravura nu dispare si nu se deterioreaza deloc. Tocmai acestea sunt avantajele personalizarii bratarilor din argint concepute special pentru cupluri: ele sunt 100% originale si nu vor semana cu nimic altceva ce poate fi cumparat din magazine.

Atunci cand veti purta in cuplu un set de bratari personalizate, veti fi creativi si originali in exprimarea dragostei care va leaga. E timpul sa va exprimati personalitatea si sa creati bratari extraordinare, facute din materiale de calitate. In plus, puteti ajusta dimensiunea fiecarei bratari in functie de grosimea mainii la care ea este purtata. Bratarile personalizate pot fi oferite cadou unui cuplu, in semn de respect si prietenie pentru cei doi oameni dragi. Cu prilejul unei aniversari, a casatoriei sau a unui eveniment important, ii veti bucura cu siguranta daca le daruiti o astfel de bratara.

Leave a Reply