Prima rochie 3D

 

 

Prima rochie 3D foloseste tehnologii noi si materiale neobisnuite, fiind conceputa dintr-un nailon care are forma prafului intarit, un material flexibil asemanator cu o substanta folosita pentru modelele din arhitectura, dar care permite miscarea corporala.

 Designerii ţinutei 3D sunt Michael Schmidt,care a creat rochia virtual, pe iPad  şi Francis Bitonti , care a adus plusul de tehnologie şi care au declarat că au făcut totul pentru a creea ceva senzual: „Formele tinutei se schimba permanent, la orice miscare a Ditei. Imaginati-vă că e un lucru asamblat din 3000 de piese unice, miscatoare“. Rochia 3D s-a inspirat din teoria proportiilor divine si va face ocolul muzeelor cat de curand.

Rochia  a fost polizata, data cu luciu si apoi impodobita cu 13 000 de cristale negre Swarovski. Celebra dansatoare de cabaret a fost foarte incantata de tinuta pe care a purtat-o si care i-a scos in evidenta trupul de zeita. De altfel, Dita este un fashion icon emanand eleganta si stil la fiecare aparitie in public.

Leave a Reply