Colectia ,,Cruise” a casei de moda Chanel pentru sezonul 2013-2014

Designerul vestimentar Karl Lagerfeld, considerat un maestru al reinventării, a surprins și de această dată cu creațiile din colecția Cruise de la Chanel. Prezentarea din Singapore a noilor bijuterii vestimentare a fost organizată într-una din fostele barăci ale armatei britanice, care a contrastat cu locațiile de lux în care s-au desfășurat, în trecut, show-urile casei Chanel.A fost pentru prima dată când casa Chanel a organizat o prezentare într-un oraș asiatic. Singapore este considerat orașul cu una dintre cele mai rapide creșteri economice.

Faimoasa casă de modă a prezentat colecția “Cruise” pentru sezonul 2013-2014. Ținutele simple, monocromatice, dar realizate din materiale luxoase, au contrastat cu locația aleasă pentru show: una dintre fostele barăci ale armatei britanice din perioada colonială.
Nu intri în detalii, ci le reinventezi. Cu acest motto a venit în Singapore Karl Lagerfeld, pentru prima dată în cariera sa de director artistic al Chanel.

Paleta coloristică pentru hainele inspirate de cricket – sport practicat în peste 100 de țări – a fost limitată la negru, alb și bej. Însă elementul glamour, plin de culoare, a fost tușul turcoaz aplicat pe pleoapele modelelor.

Colecția “Cruise” a fost concepută inițial pentru femeile bogate, care plecau în croaziere pe perioada iernii.

Leave a Reply