Coafuri in tendinte pentru 2014 – pentru ce coafura vei opta in aceasta iarna?

In aceasta iarna la coafor poti opta pentru o tunsoare carré flou, pentru o tunsoare scurta à la garconne sau pentru un breton mai lung. Acasa poti opta pentru un coc bun de balerina, pentru o carare pe mijloc sau pentru o coafura one shoulder. Iata un mic ghid.

O tunsoare carré flou. Acest tip de tunsoare à la Karlie Kloss a fost aleasa coafura inceputului de an 2013. Fara supriza deci faptul ca este pe lista pe primul loc in ceea ce priveste coafurile iernii. Este foarte usor de purtat si poti opta sau nu pentru un breton.  Deci poti sa iti tai fara probleme varfurile pe care zace acel tie and dye de vara trecuta.

Bobul boyish. Acest tip de coafura s-a putut vedea mai ales la manechinele Maje in aceasta iarna. Pentru a-ti insoti pantofii tomboy sau un look boyish, este coafura ideala. Taie deci parul foarte scurt si da putin suvitele cu ceara. Seara iti poti face o carare pe o parte si te poti juca de-a dandy-ul sic.

Bretonul lung. Rock dar romantic, bretonul lung este cel care cade exact pana sub sprancene. Un tip de coafura care este mereu in top. Acesta poate sublima atat parul lung cat si cel scurt. Acest sezon este cel al bretonului lung.

Cocul cat mai inalt. Cocul de balerina inca mai este in tendinte. Aviz deci celor care au parul lung si care nu prea au timp sa isi aranjeze parul. Cateva minute sunt de ajuns pentru a-ti rasuci parul si pentru a-l prinde in varful capului. Poti face un coc bun de balerina cu un elastic simplu sau un coc mai elaborat cu ajutorul unui elastic « tip gogoasa » pentru un plus de volum.

Cararea pe o parte. Coafurile se anunta a fi cuminti in acest sezon. Cararea intr-o parte, trasata foarte jos pe tample, revine pe scena. Dupa ce ai trasat cararea, trebuie sa netezesti bine radacina parului pentru a obtine o alura de contesa si sa optezi pentru un coc jos sau sa iti lasi parul desfacut.

Efectul de radacini « wet ». Radacinile cu un aspect umed sunt un trend care iau amploare. In aceasta iarna insa poti multiplica texturile si sa conferi radacinilor un aspect wet si sa lasi lungimile in pace. Uda-ti putin parul, piaptana-l pe spate si aplica putin gel pe radacini insistand asupra tamplelor. lasand lungimea parului in pace.

Coafura « one shoulder ». O coafura simpla dar foarte glamour. Este de ajuns daca aduci tot parul intr-o parte pentru a obtine o frumoasa cascada de bucle care imbraca foarte frumos umarul. Pentru acest tip de coafura poti face si o impletitura  fish tail mai lejera.

Cocul putin mai umflat. In aceasta iarna trebuie sa conferi parului tau mai mult volum. Este coafura ideala daca vrei sa iesi din rutina dar nu vrei sa iti tunzi parul. Trebuie sa iti tapezi parul si sa il prinzi intr-un coc mai jos sau intr-o coada de cal.