Tunsori scurte de adoptat in primavara 2014

Vrei sa iti tunzi scurt parul care a crescut pe perioada iernii? Toate ideile noastre de tunsori sunt aici.

O tunsoare in stilul anilor ’60. O tunosoare scurta  de baietoi, à la garçonne si un eye liner cu codita… iata cea mai buna idee pentru a fi cea mai in tendinte si pentru a obtine un look retro minunat.

Efect de mesa. Ce zici de o coafura à la Catherine Deneuve in stilul anilor ’90, cu suvitele date intr-o parte si tapate?

Angelica. Ce zici de o coafura carré sau bob cu varfurile putin ondulate? O tunsoare perfecta pentru parul fin si care este mai ales destul de suplu.

Anii ’20. Care este secretul unei coafuri in stilul Gatsby? Lungimile parului trebuie  sa fie fixate sub par in spate, cu ajutorul unui spray pentru fixare si stralucire. So vintage!

Sic si minimalista. Poti opta si pentru o tunsoare cat mai scurta si structurata, asa cum iti place, cu bretonul foarte scurt, rezervata mai ales cele care au fata foarte fina.

Functie dubla. O tunsoare in care lungimile sunt aduse in fata, deasupra capului poti indrazni totul- fie le aranjezi intr-o parte, fie le folosesti pe post de breton.

O tunsoare sleek. Nu te-ai gandit niciodata care este marele avantaj al unei tunsori foarte scurte? Te poti focusa asupra cerceilor.

Bon ton. Un par tuns bob sau simplu pana la umeri, carré trebuie sa aiba si o culoare potrivita. Poti aduce putin soare pe la varfuri, dar nu la radacini prin intermediul unor suvite. Acestea vor incadra foarte bine fata. Tenul sublimat de pudra se va potrivi de minune cu aceasta coafura.

Retro. Ce zici de o coafura venita direct din anii yeye? Te tenteaza? De ce nu? Secretul sau cuvantul de ordine trebuie sa fie – tapat, tapat si iarasi tapat. Si fixat din plin bineinteles. Varfurile in afara si esti gata.

Trucuri si ponturi. Nu vrei sa risti sa iti tunzi parul atat de scurt? Poti trisa si fenta pentru a nu-ti sacrifica lungimile. Este de ajuns daca bagi parul intr-o bluza.

Breton. Bretonul este foarte in tendinte si se potriveste de minune cu un par pana la umeri. Iata un truc la care poti apela – poti crea cu ajutorul bretonului pieptanand parul intr-o parte. Aplica o doza buna de lac fixativ apoi.

Glamour. Lungimile aduse toate intr-o parte si prinse intr-un coc, un coc de balerina reinventat si gata. Te vei simti cu siguranta ca si Grace Kelly.

Intoarcere inspre viitor. Daca vrei o tunsoare mai futurista, tunde parul scurt si vopseste-l cu un blond foarte inspre alb.

Originalitate. Pentru a pune in valoare o coafura carré nu ai multe de facut. O suvita mai lunga, o carare mai intr-o parte si gata.

Jumi-juma. O tunsoare cu o parte rasa si cu o parte mai lunga nu se potriveste tuturor. Dar unora le vine de minune.