Splashlight – noua tehnica in materie de coafuri

Splashlight – noua tehnica pentru a veni cu mai multa lumina pentru parul tau. Sezonul primavara 2014 vine cu o multime de noutati care isi fac aparitia una dupa alta pentru a te surprinde.  

In timp ce tendinta tie and dye continua sa seduca foarte multa lume in acest sezon, se pare ca tehnica Splashlight s-a hotarat sa o detroneze. Acest nou efect capilar da impresia unui halo luminos care traverseaza parul. Iti explicam mai multe in cele ce urmeaza…

Ca si cum tendinta ombré, a suvitelor, a extensiilor, a permanetului sau a parului colorat nu ar fi fost de ajuns, iata ca o mica noutate isi face din noua aparitia in domeniul coafurilor. Aceasta noua tehnica consta in a trasa sau a crea o banda orizontala de par colorat  sau mai deschis decat restul parului. Si asta chiar in mijlocul parului pentru a crea un efect ultra luminos. Specialistii explica ca s-a vrut crearea unui efect de fascicul laser care a fost indreptat inspre parul tau intr-un anumit loc. Iti vei ilumina foarte bine si tenul pentru vara. Pentru a crea si un mai mare contrast poti sa inchizi putin si varfurile parului tau.

Se pare ca aceasta noua tehnica este un pariu reusit. Strecurandu-se in interiorul parului, blondul sau oricare alta culoare sunt cele care confera mai mult relief parului si care vin si cu niste reflexii minunate. O adevarata baie de soare pentru par.

Cum poti obtine acest tip de vopsire? Cel mai simplu ar fi bineinteles sa apelezi la un profesionsit. Acesta te va putea decolora optand pentru o banda orizontala de la mijlocul parului tau. O poate vopsi si in niste nuante mai colorate, cum ar fi movul, rozul sau albastrul. Trebuie sa incepi cu partea inferioara a parului tau, trebuie sa se acopere partea de deasupra si dedesubtul benzii de par,  care va fi vopsita intr-o culoare apropiata cu cea a parului tau.

Tu ce parere ai? Cu siguranta ca fashionistele inraite nu vor spune Nu unei noi tendinte capilare. Nu uita insa ca tehnica Splashlight se potriveste de minune unui par mai lung. Vei obtine un adevarat efect de luminozitate ca si cum soarele ar straluci intr-o anumita parte a parului tau. Cu vara care se apropie foarte multa lume doreste sa opteze pentru parul blond dar si pentru un efect cat mai natural. Iata cum noile tendinte vin in ajutorul lor.

Deci cum poti sa pari un inger cand nu esti? Foarte usor cu aceaste tehnica in materie de coafuri.

Atat originala cat si neasteptata, tehnica Splashlight este o tendinta care te va ajuta sa obtii atat un look destroy cat si unul angelic? Ce zici? Va reusi sa se impuna aceasta tehnica? Tu ai opta pentru ea?