Culoarea acajou, in inima tendintelor in acest an

O data cu venirea sezonului estival, femeile adora sa poarte coafuri stralucitoare si extrem de luminoase. Acestea opteaza mai ales pentru niste suvite mai deschise decat culoarea lor naturala pentru un efect de « mangaiere de raze ale soarelui ».In anul 2014, o alta culoare vine insa sa faca concurenta- culoarea acajou care incepe sa aiba din ce in ce mai multe adepte. Iata mai multe cuvinte despre aceasa culoare in tendinte.

Acajou, cea mai forte tendinta a acestui sezon. O culoare sexy si calda, roscatul acajou invadeaza tot in acest sezon. O putem vedea peste tot – pe podiumuri, la vedete, la emisiunile TV….Este o culoarea foarte apreciata de catre cele care vor sa isi schimbe look-ul dar care nu vor sa faca o schimbare mult prea drastica. Culoarea in tendinte a acestui sezon se vrea calda dar discreta.

Roscatul acajou are si particularitatea de a reflecta razele soarelui. De asemenea, roscatul acajou este o nuanta de par care este luminoasa, potrivindu-se astfel atat brunetelor cat si blondelor. In plus, este o culoare care se poate asuma mult mai usor decat un rosu aprins.

Daca mai esti si bronzata, nuanta acajou de par este cea care te va sublima in acest sezon. Acajou, o culoare in tendinte in domeniul modei.

Nuanta de acajou nu este in tendinte doar in domeniul coafurii. Acajou este deci o culoare prezenta pe toate siluetele in acest sezon. Purtat in total look sau in mici detalii, potentialul sau din domeniul modei nu mai trebuie sa fie dovedit. Originala dar si trendy, aceasta culoare plina de vitamina se potriveste de minune cu tonurile de fuchsia sau galben lamaie, nuantele vedeta ale sezonului trecut. Nu vrei sa porti aceasta culoare in ceea ce priveste hainele tale? Poti opta pentru niste nuante de ruj acajou pentru a-ti sublima buzele. In plus, este o culoare in tendinte si pentru sezonul viitor.

Adopta aceasta culoare pentru parul tau. Ideal ar fi sa pornesti de la o baza medie sau deschisa pentru a trece la acajou. Acest lucru iti va permite sa nu iti decolorezi parul pentru a trece la culoare. Parul tau nu va fi astfel nici sensibilizat. Poti incerca si culoarea acajou in reflexii pentru a pune in valoare o culoare mai inchisa. Pe o baza inchisa, o culoare neagra cu reflexii de violin, culoarea acajou va arata minunat. Partea de sus a parului va atrage lumina cu un baleiaj in nuante de roscat. De incercat pentru a-ti pune in valoare o latura mai dark. De asemenea, cel mai bine ar fi sa nu incerci sa te vopsesti la tine acasa. La salon vei reusi sa te bucuri de culoarea pe care o doresti cu adevarat.

Sexy, usor de intretinut, o culoare calda in nuante discrete in interior si cu nuante mai vii la soare, este cea mai trendy culoare a sezonului estival. In plus, roscatul este o culoare senzuala prin excelenta care te va face sa fii cea mai frumoasa. Ce mai stai pe ganduri?