Fenomenul “bronde” – cea mai hot tendinta a verii anului 2014

 Bronde, acest cuvant ciudat desemneaza cea mai hot tendinta a verii anului 2014. Cu siguranta ca ai inteles deja ca este vorba despre o combinatie intre brunet si blond. Fenomenul “bronde” – cea mai hot tendinta a verii anului 2014.bronde 1

Bronde-ul este si succcesorul demn al unei alte tendinte care a facut furori – este vorba despre tie and dye. Nuantele sale, o combinatie perfecta intre brunet si blond sunt ideale pentru cele dintre voi care mai ezita inca intre doua tipuri de culori pentru par. Nu mai trebuie sa eziti deci. Le poti avea de acum inainte pe amandoua.

Deci bronde-ul este un mix perfect intre brunet si blond, in functie de tipul tenului tau care iti poate lumina parul pentru zilele frumoase de vara. Nu este nici o tonalitate de brunet, nici una de blond. Pe scurt, are un efect de suvite foarte natural ca si cum ai fi venit acasa dupa 3 saptamani petrecute la soare.

Care este diferenta intre bronde si tie and dye? Bronde este diferit fata de tie and dye pentru ca acesta este un tie and dye pe toate suprafata parului. De la radacina si pana la varfuri. Deci aceasta tehnica nu se limiteaza doar la varfuri care sunt in mod progresiv mai deschise ci la intreg parul care este lucrat prin metoda numita balayage.  Iti poti lasa chiar radacinile brunete pentru a afisa un look natural in intregime.

Cum poti obtine faimosul bronde? Este vorba aici despre a amesteca doua nuante de blond si de brunet pentru a obtine un efect cat mai natural, gasind combinatia perfecta care sa se potriveasca parului tau dar si tenului tau. Bronde-ul va fi cu siguranta de efect pentru a-ti sublima parul care a suferit din cauza frigului si lipsei soarelui timp de mai multe luni. Trebuie doar sa gasesti un echilibru intre brunet si blond.

Cui se potriveste aceasta tendinta? Tuturor femeilor care iubesc schimbarile capilare dar care nu isi doresc o schimbare mult prea radicala si un blond puisor la ele in par. Rezultatul este unul extrem de natural si va fi pe placul celor care isi doresc relfexii de aur de la radacini si pana la varfuri. Si asta fara sa se teama de niste radacini mult prea evidente. Vei veni cu o noua stralucire pentru un par mai tern. Un must have capilar cu alte cuvinte.

bronde 2

De ce sa mizei pe tendinta bronde? Daca blondul are avantajul de a-ti ilumina tenul, atunci cand esti bruneta este aproape imposibil sa treci la blond fara decolorare. Dar aceasta tendinta te ajuta sa iti pastrezi culoarea naturala si sa vii cu cateva tuse de lumina la tine in par. Blondul se va topi astfel perfect la tine in par.

Daca stii sa distingi clar roscatul de blondul ventian, ideea este aici aceeasi. Nu esti nici blonda nici bruneta. Culoarea parului se subtilizeaza si poti evita in acest caz o decolorare a parului mult prea evidenta.

O tendinta foarte estivala daca efectul este unul foarte natural.