Coafurile care vor da tonul in toamna ce vine

Toamna nu inseamna numai o nostalgie dupa vacanta sau concediul ce tocmai au trecut. Este si ocazia ideala de a vedea care sunt cele mai in voga tendinte de pe catwalk care vor trebui neaparat adoptate. Probabil ca stii deja ce trebuie sa cumperi nou pentru garderoba sau ce produse de machiaj sunt in voga. Noi iti spunem si care sunt cele ma in voga coafuri de adoptat neaparat.

 wet

Un wet look. Iata o tendinta ce se reinventeaza mai nou sezon dupa sezon. Si care continua sa seduca inca foarte multa lume. Este o coafura destul de ludica ce consta in fixarea parului pe spate cu un subtil efect de par umed cu un strop de senzualitate si cu cea mai sexy alura. Daca alegi sa porti aceasta coafura seara, cu siguranta ca vei alege toate privirile. Care este avantajul sau? Este foarte usor dar si de rapid de facut si se poate adopta de catre oricine

Cararea excentrata. Nu. Acest tip de carare nu este rezervat doar fetitelor. Aceasta devine cel mai trendy detaliu pentru o coafura. Parul foarte lung poate fi pus foarte bine in valoare de o carare foarte intr-o parte. Parul perfect drept este cel care o insoteste de minune.

Un efect wavy. Vrei o coafura cat mai messy? Este exact ceea ce trebuie sa arborezi pentru noul sezon ce vine. Parul cat mai minimalist primeste niste onduleuri in valuri si cele mai frumoase bucle. Vei obtine si cel mai frumos volum. Ai nevoie de un spray pentru volum si trebuie sa iti aranjezi buclele cu mainile. Rezultatul va fi unul minunat.

Cararea pe mijloc. Cararea pe mijloc este in centrul atentiei. Este coafura pentru podium prin excelenta. Pentru un plus de sic, aceasta trebuie sa fie centrata la perfectie.

Parul prins si impletiturile de tot felul. Coada de cal va fi sub toate formele in toamna ce vine. O poti purta mai inalta cu o nota de sobrietate si te va face sa fii cea mai feminina si cea mai trendy. Va veni si cu o alura sic si stricta pentru tine. Purtata jos la nivelul cefei, cu o structura mai grafica, va veni cu un aer dezinvolt pentru tine care este extrem de fermecator in acelasi timp.

Impletiturile par si ele indemodabile si sunt foarte trendy pentru iarna ce vine. Sunt ideale mai ales pentru a pune in valoare un coc sau o coada trendy. Dar pot fi purtate si simple, chiar doua codite ca de scolarita. Se pot purta si pe spate sau intr-o parte, gen one shoulder.

coc

Cocuri pentru toate tinutele. Cocurile sunt perfecte pentru a marca o feminitate asumata. Sunt indemodabile si perfecte pentru a accentua efectul seducator al unei coafuri. In noul sezon ce vine vor fi impletite pentru a sublinia si a controla un par plin de volum. Accesoriile si bijuteriile pentru par savant alese si plasate vor pune in valoare efectul estetic al coafurii.