Coafuri in voga pentru vara 2013

Parul reprezinta unul dintre cele mai valoroase accesorii ale femeii, acesta reusind sa ne puna in valoare trasaturile fetei si sa ne ascunda defectele. Trendurile in materie de coafuri pentru vara sunt foarte diversificate, la baza acestora fiind simplitatea si naturaletea. De la modern si sofisticat la  stilul neglijent, coafurile din acest sezon ne ajuta sa fim diferite in fiecare zi si, cel mai important, sunt foarte usor de realizat.
Tunde-ti un breton mai lung, inspirat de Cleopatra, si poarta gene false pentru o privire mai dramatica. Daca ai suvite vopsite, textura va fi si mai interesanta.

coafuri vara breton par lung

Poti sa te tunzi bob, dar unul putin mai obisnuit, usor ciufulit. Sa nu fie nici prea scurt, nici prea lung, cu breton usor asimetric. Aceasta coafura este foarte naturala, lejera si nici nu se observa daca un fir nu sta la locul sau.

coafura vara bob ciufulit

Daca vrei sa petreci o seara romantica, de ce sa nu iti faci si coafura in ton cu starea de spirit? Impleteste-ti o coada in jurul capului si vei arata ca o printesa, iar parul prins te va scapa de caldura excesiva.

coafura vara par impletit

Vrei ceva copilaresc si elegant in acelasi timp? Aceasta coafura intruneste ambele calitati, fiind undeva intre bob si parul lung. Este inspirata din anii ’20, dar retusurile o fac in mod clar moderna.

par coafura eleganta vara

O coafura infrumusetata de jocul umbrelor este cea la care recurge Jessica Biel, care spre varful firelor de par are nuante mai deschise, ce ii incadreaza feminin partea de jos a fetei.

tunsoare vara suvite aurii umbre