Colectia BCBG Max Azria primavara-vara 2014

Colectia BCGB Max Azria primavara-vara 2014 marcheaza un moment deosebit in istoria brandului. Anul viitor, brandul va sarbatori cea 25 de ani, astfel incat designerii au consultat arhivele pentru a vedea care dintre piese sunt inca relevante.

Colectia BCBG Max Azria primavara vara 2014 Colectia BCBG Max Azria primavara vara 2014

Noua colectie a fost analizata cu atentie din primul rand de catre Socialite Heidi Klum, Estelle, Selita Ebanks si Olivia Palermo.

BCGB Max Azria ne aduce pentru primavara-vara 2014 siluete relaxate, mai multe piese utilitare cu un fler masculin si influente ocazionale boeme. Totusi, indiferent de influentele din spatele unui costum special, perspectiva de stil a fost clara: usor de purtat.

Au putut fi vazute o multime de forme patratoase, mai ales in prima jumatate a colectiei si se pare ca accentul a fost pus pe flexibilitate din punct de vedere cromatic, cu doar cateva printuri de animale pentru a aduce un contrast subtil.

colectie113 Colectia BCBG Max Azria primavara vara 2014

Dupa cum arata progresate cu toate acestea, lucrurile au luat o intorsatura feminina. Intentia brandului este de a face femeile sa se simta moderne, astfel incat colectia a inclus o multime de materiale usoare, cum ar fi sifon si matase si o multime de imprimeuri florale.

Putem vedea si accente sexy, cum ar fi decolteuri adanci in V sau accente strategice pure, dar, in general, accentul a fost pus pe o alura eleganta, lady, in loc de accente prea indraznete.

colectie220 Colectia BCBG Max Azria primavara vara 2014

In ceea ce priveste accesoriile, nu au fost prea multe surprize. In spiritul chic, accesoriile au fost versatile si practice si au completat tinutele, mai degraba decat sa devina un punct focal puternic. De asemenea, alegerile de frumusete au fost indreptate catre parul ciufulit si un machiaj natural, care a subliniat ideea unui aspect potrivit pentru viata de zi cu zi.

colectie317 Colectia BCBG Max Azria primavara vara 2014

sursa:http://www.imagineamea.info/colectia-bcbg-max-azria-primavara-vara-2014/

Leave a Reply