Cizmele in tendinte ale iernii

Indemodabile si atemporale, cizmele sunt cele care in aceasta iarna se afla mai mult ca oricand sub lumina reflectoarelor. Cu toc sau fara, sexy sau de motociclist, exista de toate pentru toate gusturile. Iata mai multe cuvinte despre o tendinta in domeniul modei care mai are inca multe de spus. Care sunt cele mai in top cizme, care sunt cele mai noi modele venite direct de pe podiumuri sau care sunt cele mai clasice si cele mai fidele modele de cizme care nu sunt gata inca sa ne paraseasca?

Acum foarte multa vreme, cizmele erau purtate doar de catre barbati. Dar incet-incet au devenit cele mai bune prietene ale tuturor fashionistelor din lumea intreaga. Exista pe piata modele atat de diferite incat este dificil sa gasesti un singur model pe plac. Cu siguranta ca iti vei dori mereu mai multe si mai multe. Si nu te mai saturi niciodata sa le porti.

In plus, cizmele se pot purta cu orice –cu fuste, cu rochii, cu pantaloni scurti sau cu pantaloni lungi,cu blugi si se acomodeaza la absolut orice tinuta. Cu siguranta ca este unul motivele pentru care sunt iubite atat de mult.

Micile noutati ale noului sezon. In acest sezon nou, putem vorbi despre doi noi recruti care isi fac aparitia in raionul botinelor. Este vorba in primul rand despre cizmele bijuterie. Aici trebuie sa intelegi niste cizme care sunt din piele sau din piele intoarsa si care sunt ornate cu lantisoare sau cu tot felul de alte brelocuri sau briz-brizuri pentru a veni cu un plus de feminitate. Vor arata minunat alaturi de o tinuta mai clasica sau mai sobra pentru a-i adauga o buna doza de fantezie.

In al doile rand, printre noutati se afla si cizmele retro care se inspira direct din anii ’90. Din piele, cu un toc mic, ultra fin si cu sireturi, vor arata minunat alaturi de o rochie boema pentru un look in top.

Cele mai persistente tendinte. Cele mai bune prietene ale fashinistelor sunt cu indoiala cizmele cu decupaje. Da daca iti este frig sau  daca te temi ca iti va fi frig, trebuie sa mizezi pe unele sosete sau ciorapi grosi si cat mai colorati. Motivele amuzante sunt si ele cele mai potrivite- buline, dungi, carouri… da frau liber imaginatiei tale.

Eternele modele. Nu mai trebuie sa prezentam cu siguranta cizmele de motociclist. Altadata aliatele celor care iubesc rockul sau al bikerilor, fashionistele adora sa le poata alaturi de o pereche de pantaloni scurti. Cei din blugi, cu talie inalta arata minunat. Dar si fustele sau rochiile cu un stil mai preppy.

Si daca este o iarna mai grea poti miza fara probleme pe niste cizme cu blana perfecte pentru a fi in tendinte dar si protejate de frig in acelasi timp. Cizmele cu un stil rock sunt trendy dar si feminine. Vei fi cea mai fermecatoare alaturi de ele.

Leave a Reply