Rochiile pentru sezonul pimavara- vara 2014

Ce rochii vei purta in sezonul primavara-vara 2014? Rochii scurte, rochii lungi, rochii de seara, rochii negre… Si deoarece vara poti sa porti absolut orice, iti venim in ajutor si iti spunem care sunt modelele de rochii in tendinte pentru noul sezon. Noi ne ocupam de tot. Nu mai ramane decat sa iti alegi rochia preferata. E frumos, nu-i asa?

Unele dintre voi numara deja cu siguranta cate zile mai sunt pana la sosirea verii. De ce? Deoarece mor de nerabdare pentru a purta cat mai multe rochite estivale.

Rochii scurte, rochii lungi, rochii negre, rochii cu flori sa cu dungi, rochii romantice cu dantela sau rochii streetwear. Care va fi un must have pentru tine in acest nou sezon? Asteptam sa ne zici.

Care sunt cele mai hot tendinte pentru sezonul primavara- vara 2014?

Pentru a fi sigura ca vei fi trendy in noul sezon, trebuie sa tii cont de un lucru – ai libertate in ceea ce priveste lungimile. De la rochia scurta la rochia lunga, iti poti autoriza orice placere. Poti opta chiar pentru spiritul retro al unei rochii cu o lungime pana la genunchi.

Iata ce rochii trebuie sa iti cumperi pentru noul sezon:

–         o rochie cu dungi deoarece in noul sezon primavara-vara 2014 sufla un puternic vant marin.

–         o rochie in stil streetwear. Sportul este la onoare in acest an. Un maiou mai lung purtat pe post de rochie si alaturi de niste bascheti sau o rochie din materialul unei « plase de pescuit » sunt perfecte pentru acest sezon.

–         o rochie trapez pentru minunata sa latura retro. Iti vei sublima talia datorita laturii sale vintage.

–         o rochie cu imprimeu leopard.

–         o rochie din piele chiar si vara. De ce? Pur si simplu pentru ca cele mai recente prezentari de moda au decis asta.

–         o rochie Flower Power. Gata cu imprimeul liberty pentru rochiile tale. Floarea se impune pe rochii in acest nou sezon.

–         o rochie tip camasa. Daca o camasa este noul tricou, rochia tip camasa este noua rochie clasica.

Rochiile pe care le poti pastra din sezonul trecut.

–         o rochie cu imprimeuri etnice. Aztece de preferinta. O rochie care te face sa vrei sa calatoresti mai mult.

–         o rochie cu imprimeu tropical sau Miami Beach. O tendinta forte pentru vechiul sezon care continua sa fie prezenta si in noul sezon ce vine.

–         o rochie alba. Epurata si simpla datorita croielii sale, dantela este cea care ii poate conferi un spirit mai rock si de romantism.

–         o rochie lunga. O veritabila clasica, complet indemodabila.

–         clasica rochita neagra. Chiar daca vara iti doresti sa porti mai multe culori, rochia neagra este o clasica de care nu te mai poti desparti.

Ce poti dona fara probleme:

–         o rochie cu dungi negre si albe.

–         o rochie cu imprimeuri asiatice.

Ce parere ai? Ce rochii vei purta in sezonul primavara-vara 2014?

Leave a Reply