Dilema in domeniul frumuseteii – in 2014 trec sau nu la breton?

Bretonul – oare cate femei nu s-au gandit sa ii cedeze intr-o zi? Si deoarece este inca inceputul anului si dorinta de schimbare foarte mare- de look, de coafura, de culoare, etc. ce zici daca ai face pasul?

Anii trec si bretonul ramane. Scurt, filat, pe o parte sau drept, acesta stie cum sa se adapteze tuturor tendintelor. Bretonul este cel care sublimeaza privirea, care confera mai multa intensitate privirii si cel care face lumea sa intoarca capul. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa optezi pentru el in 2014.

Pentru ca iti poate schimba fata. Fara sa fii nevoita sa apelezi la chirurgia estetica. Si de fapt este compromisul ideal de a –ti schimba infatisarea fara a taia prea mult din par si fara sa fii prea radicala.

Pentru ca iti sublimeaza o coafura mult prea “adormita”. Si asta poate duce la structurarea fetei tale si la redarea personalitatii unei coafuri mult prea neglijate.

Pentru ca este si va fi mereu foarte trendy. Chiar daca bretonul a cunoscut zilele sale de glorie sezonul trecut sau chiar acum cativa ani, acesta ramane totusi in tendinte. Este la fel ca si rochita neagra in dressingul nostru, o adevarata coafura de baza, clasica a coafurii feminine, indemodabila si mereu adorabila.

Ce breton mi se potriveste? Scurt, filat, des, mini sau chiar asimetric… toate optiunile sau aproape toate iti vin in ajutor. Atentie insa deoarece trebuie sa tii cont de forma fetei si de personalitatea ta inainte de a incepe.

Daca ai o forma a fetei ovala, inseamna ca esti foarte nororcoasa, deoarece ti se potriveste orice. Poti incerca deci orice tip de breton – filat, gros, drept sau coafat intr-o parte sau lung si scurt. Sau chiar si bretonul foarte lung si drept si gros care este mai greu de purtat.

Daca ai fata rotunda, ai mai putine posibilitati dar asta nu inseamna ca nu ai mai multe optiuni la indemana. De exemplu, bretonul scurt si filat sau cel in scari. Sunt interesante deoarece alungesc fata si creeaza impresia de o fata mai fina.

Daca ai fata mai patrata, mai multe tipuri de breton ti se potrivesc, la fel ca si in cazul fetei rotunde. Aici bretonul poate crea o iluzie optica pentru a corecta putin fata. Se poate transforma deci intr-un veritabil atu. Poti conferi mai multa blandete fetei cu un breton in miscare care lasa sa sa vada putin fruntea. Un breton lung este la fel de potrivit.

Daca ai fata mai alungita poti opta pentru un brteton mai lung si mai des, tuns drept si putin bombat. Il poti purta pe frunte pentru a lucra putin cu lungimea fetei sau pe o parte pentru un look mai bland.

Daca ai o frunte mai mica, bretonul poate face ca fruntea sa para mai mare decat este in realitate. Un breton lat si des care sa acopere bine frunte este ideal.

Esti gata deci?