Slabeste cu ajutorul dietei lui Veronique Genest

Constienta de faptul ca este mai rotunjoara, celebra comedianta de origine franceza, Veronique Genest a incercat o multime de diete dar fara succes. Datorita calatoriei in Brides-Les-Bains, aceasta a reusit sa se intoarca acasa, dupa doua saptamani, cu cinci kilograme mai slaba. Pentru a reusi sa slabeasca, Veronique a fost indrumata de nutritionisti profesionisti care i-au administrat tratamente simple si practice, fara sa-i oboseasca corpul, pentru rezultate absolut spectaculoase.

Etapele dietei

Dieta urmata de Veronique Genest este una hipocalorica dat fiind faptul ca obiectivul principal al acesteia era reducerea caloriilor absorbite in timpul mesei. Cu toate acestea, exista o mare restrictie in ceea ce priveste dulciurile si materiile grase consumate. Reducand numarul caloriilor consumate, corpul va fi nevoit sa apeleze la rezervele de energie. Aceasta dieta se imparte in cinci etape progresive.

Etapa numarul 1

Singurele alimente autorizate sunt cele care contin proteine animale de tipul carnii, pestelui si produsele lactate pe care le vei consuma timp de trei zile de la initierea dietei.

Etapa numarul 2

In cadrul acestei etape, va trebui sa consumi maxim 1000 de calorii pe zi, timp de 15 zile. In aceasta perioada, vei privilegia consumul de fructe si legume.

Etapa numarul 3

Vei ajunge la un consum de maxim 1200 de calorii pe zi. In aceasta etapa vei putea varia obiceiurile alimentare, consumand cat mai multe produse naturale, dar nu zahar.

Etapa numarul 4

Aici, cantitatea de calorii consumate va ajunge la 1500 pe zi. Aceasta etapa va fi continuata pana cand ajungi la numarul de kilograme dorite.

Etapa numarul 5

Fixata la 2000 de calorii pe zi, aceasta dieta va servi drept baza pentru o alimentatie echilibrata pe termen lung.

O dieta progresiva

Dieta lui Veronique Genest privilegiaza deci consumul de proteine in cantitate mare in primele zile ale dietei. Dupa aceea, fructele si legumele vin sa reechilibreze in mod progresiv noile obiceiuri alimentare. Pe masura ce treci prin fiecare etapa in parte, un supliment de feculenti va fi adaugat pentru a creste doza de calorii consumate.

In cadrul acestei diete, Veronique Genest recomanda sa bei cat mai multa apa, pura de preferinta sau sub forma de infuzii. Consumul de alcool este interzis, asta macar in primele 15 zile de la inceputul dietei.

Si, cum este de asteptat, activitatea fizica este esentiala in cadrul acestei diete. Nu este necesar sa iti obosesti corpul cu ore epuizante la sala de fitness, mersul pe jos este suficient pentru a face sa nivelul de grasime din corp, cu conditia sa faci miscare in mod regulat, cel putin 30 de minute pe zi. Si alte activitati fizice sunt extrem de recomandate precum inotul, mersul pe bicicleta sau alte activitati lejere care se pot practica in viata de zi cu zi.

Important este sa faci miscare in mod regulat pentru a asigura cheltuielile energetice si sa-ti pastrezi dinamismul.

Be Sociable, Share!