• Posteaza articol
  • Log in

       Urmareste ultimele tendinte    coafuri    manichiura    diete    moda    blog tendinte
  • Cosmetica
  • Machiaj

  • Like

Recent Entries

  • Retete pentru ingrijirea pielii dupa expunerea la soare

    Posted on January 28, 2021 in Cosmetica by anca

    Fb-Button

    Vara aceasta soarele ne-a incalzit pielea. Uneori poate mai tare decat ar fi trebuit. Acum, dupa atata soare, pielea are nevoie de ingrijire speciala. Pentru acele din voi care nu au produse special concepute pentru ingrijirea pielii dupa soare, iata cinci retete extrem de usor de preparat.

    Lapte cu castraveti
    Castravetele, cu un continut bogat de apa si de nutrienti este ideal pentru tratarea arsurilor solare si pentru repararea pielii. Testeaza si tu aceasta reteta reimprospatanta. Ai nevoie de: un castravete, doua linguri de glicerina si doua linguri de apa de trandafiri. Curata castravetele de coaja si extrage sucul din acesta. Amesteca sucul de castraveti cu glicerina si apa de trandafiri si aseaza-l intr-un recipient ermetic. Pastreaza-l la frigider. Ori de cate ori este nevoie, aplica acest amestec pe piele.

    Ingrijire pe baza de Aloe Vera
    Proprietatile hidratante si anti-inflamatorii ale plantei de Aloe Vera calmeaza si regenereaza pielea iritata si deteriorata de soare si de vant. Ai nevoie de 240ml de suc de Aloe Vera, 20 de picaturi de ulei esential de lavanda si 10 picaturi de ulei esential de rozmarin. Pune toate aceste ingrediente intr-un vaporizator din plastic si aplica produsul obtinut pe piele ori de cate ori este nevoie.

    Trandafir si sunatoare
    Acizii grasi reparatori ai trandafirului muscat, combinat cu sunatoarea iti vor hidrata si catifela pielea in profunzime. Dupa aplicare, nu te expune la soare. Ai nevoie de ulei vegetal de trandafir muscat si de macerat uleios de sunatoare. Amesteca uleiul de trandafir muscat cu maceratul uleios de sunatoare. Aplica acest preparat pe epiderma dupa expunerea la soare.

    Reteta impotriva arsurilor solare
    Pentru a calma arsurile solare, iata un truc efcient: acopera zona afectata cu iaurt, cu pulpa de pepene sau cu rosii taiate rondele. Senzatia va fi incredibila.

    Combinatie de uleiuri
    O alta reteta naturala pentru ingrijirea pielii dupa plaja consta intr-o combinatie de uleiuri esentiale si ulei de jojoba. O combinatie ce are un efect pozitiv asupra pielii tale datorita extraordinarelor proprietati de regenerare.

    Iata reteta: trebuie sa amesteci 50 ml de ulei de jojoba presat la rece, 10 picaturi de musetel german, 10 picaturi de ulei de levantica si 10 picaturi de ulei de neroli. Aplica lotiunea obtinuta dupa plaja. In cazuri extreme de arsura (in special atunci cand pe piele au aparut basici), iti recomandam utilizarea de ulei de levantica direct pe zona afectata.

  • Fiecare piele cu ritualul sau de stralucire

    Posted on January 28, 2021 in Cosmetica by anca

    Fb-Button

    In functie de tipul de piele, ai probleme diferite. Trebuie sa adaptezi tratamentele in functie de nevoi. Iata niste trucuri in raport cu profilul tau pentru ca tenul tau sa-si recapete stralucirea.

    Cazul pielii uscate

    Problema: daca tenului tau ii lipseste stralucirea, cauza poate fi, printre altele, filmul hidrolipidic care este fisurat, din lipsa de lipide.

    Solutia: este important sa consolidezi bariera hdirolipidica a tenului tau pentru a-ti regasi stralucirea dar si confortul. Opteaza pentru texturi onctuoase, mai bogate, mai grase. Acest tip de produse intra putin mai greu in piele deoarece pielea uscata are porii inchisi. Trucul este sa aplici orice tip de produs pentru pielea uscata dupa dus, in baie. Caldura din baie va dilata porii si va favoriza penetrarea produselor. Opteaza si pentru unele masti hidratante, o data – de doua ori pe saptamana si lasa-le sa actioneze toata noaptea pentru o reparare in profunzime.

    Cazul pielii grase

    Problema: tenul nu este curat si irregularitatile, imperfectiunile specifice pielii grase impiedica lumina sa se reflecte in mod adecvat. In plus, lupta impotriva excesului de sebum iti otraveste existenta cu siguranta. Deja nu mai stii la ce solutii sa apelezi pentru a scapa de acest cosmar. Rezultat: ai tendinta sa iti storci cosurile, punctele negre si sa-ti lasi cicatrici vizibile pe ten. Uneori, apelezi la artileria grea pentru a-ti usca, deshidrata tenul. Consecinta: acesta pare mult mai tern.

    Solutia: schimba radical tactica si apeleaza la o metoda mult mai blanda. Este esential ca tenul tau sa fie curatat in profunzime dimineata si seara. Pentru asta, iti recomandam sa apelezi la apele micelare. Cu ajutorul apei micelare si a unei dischete demachiante maseaza delicat tenul. Gomajul trebuie sa devina un obicei in ritualul tau de frumusete – o data- de doua ori pe saptamana pentru a elimina celulele moarte de la suprafata pielii. Dupa etapa gomajului urmeaza etapa hidratarii. Exista azi pe piata o multime de formule fluide care nu ingrasa pielea, conferindu-i elementele de care are atata nevoie.

    Un sfat: in momentul in care aplici orice tip de produs hidratant, ai grija sa nu freci prea tare pentru a nu stimula glandele sebacee.

    Cazul pielii sensibile

    Problema: uneori, epiderma este fina si deshidratata.

    Solutia: pielea sensibila trebuie sa fie calmata. Evita orice lucru care ar putea sa trezeasca aceasta hipersensibilitate a pielii precum alimentele condimentate, apa, variatiile de temperatura importante si produsele non-hipoalergenice. In ceea ce priveste curatarea unui astfel de ten, trebuie sa optezi pentru niste texturi precum laptele sau uleiurile care sunt mai blande, pe care le vei masa delicat pentru a intra cat mai bine in piele. Vei evita si bumbacul, adesea dificil de tolerat in perioadele de criza. In ceea ce priveste hidratarea, mizeaza pe produse special concepute pentru pielea sensibila, ce contin agenti extinctori care calmeaza roseata si inflamatiile. Unele din aceste produse contin pigmenti verzi ce neutralizeaza de la prima aplicare excesul de rosu din epiderma. Motivant de-a dreptul!

  • 5 gesturi pentru a obtine niste buze rosii perfecte

    Posted on January 27, 2021 in Machiaj by anca

    Fb-Button

    Niste buze carmin perfecte la fel ca si in reviste sunt extrem de tentante… nu-i asa? Dar in viata de zi cu zi, niste buze rosii nu sunt foarte usor de adoptat si  obtinut. Uneori mai treci peste linia buzelor, ramai cu pete pe dinti, nu ti se potriveste nuanta, etc.

    Gaseste culoarea potrivita. Un ruj rosu, da, dar care? Pentru a gasi culoarea potrivita, trebuie sa te bazezi pe culoarea tenului tau. Deci daca ai un ten mai deschis cel mai bine ar fi sa optezi pentru un rosu care da inspre albastru sau portocaliu. Atentie insa daca pielea ta are tendinta sa se inroseasca. Aceasta nuante de ruj nu ti se potriveste in acest caz. Cele care au un ten inchis sunt mai fericite- li se potriveste toate nuantele de ruj rosu. Rosu cel mai rosu si rosu inspre portocaliu sunt cele mai bune insa.

    Trebuie sa tii cont si de tonalitatea dintilor. Daca sunt foarte albi, li se potriveste orice. Daca nu sunt de un alb perfect, din pacate rujurile mai inchise, mai ales rujul rosu pruna, scot in evidenta galbenul lor.

    Alege textura potrivita. In ceea ce priveste textura, ai doua optiuni la indemana – mata sau satinata. Prima are avantajul de a fi mai eleganta si de a rezista mai bine in timp. Dar unele formule pot duce la uscarea buzelor. Versiunile mai glossy maresc optic volumul buzelor mai ales daca acestea sunt mai fine. Cea mai buna alternativa – rujurile cremoase la jumatatea drumului dintre cele doua texturi, blande si confortabile.

    Nu evita creionul. Creionul este cel care te ajuta sa obtii un rezultat perfect, care face sa dureze rujul mai mult si care asigura un contur al buzelor mai net. Alege unul ton pe ton si incepe aplicarea sa din interiorul buzelor, mai precis buza superioara. Cu cat textura sa va fi mai moale si mai onctuoasa cu atat aplicarea sa va fi mai usoara.

    Aplica rujul ca la carte. Rujul se aplica cel mai bine cu pensula. Incepe cu buza superioara din centru inspre extremitati si apoi in sens invers. Treci apoi la buza inferioara aplicand rujul dintr-un colt in altul.

    Optimizeaza tinuta. Cel mai bune sfat pentru ca rujul sa tina cat mai mult? Pregateste buzele inainte facnd un gomaj pentru a inlatura celulele moarte. Aplica apoi un balsam hidratant pe care sa il lasi sa actioneze timp de 5 minute inainte de a aplica rujul tau rosu. Trebuie insa sa inlaturi excedentul de balsam pentru ca rujul rosu nu arata bine pe buzele mult prea grase. Si nu uita sa aplici si o baza fixanta inainte de a aplica rujul.

  • Trucuri pentru buze senzuale

    Posted on January 27, 2021 in Machiaj by admin

    Fb-Button

     

    Pentru a avea buze mari, senzuale nu trebuie neaparat sa apelezi la operatiile estetice. Mult mai simplu e sa creezi  un efect optic de marire a buzelor prin machiaj. Iata cateva reguli de baza:

    Hidratarea

    Inainte de a folosi orice produs pe buze, este necesar sa-ti exfoliezi pielea cu ajutorul unui gel cu particule abrazive,  dupa care trebuie sa aplici un  strat generos de balsam de buze sau putina miere, inainte de a trece la urmatorii pasi.

    Conturul da volum

    Creionul pentru contur este aliatul numarul unu atunci cand vrei sa creezi efectul unor buze cu mai mult volum. Foloseste un creion intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a buzelor si cu unu-doua nuante mai inchis decat rujul. Traseaza cu grija o linie fina, si estompeaza surplusul cu ajutorul unui servetel.

    Cum se obtine efectul de marire

    Inainte de aplicarea rujului, foloseste un creion de buze alb, cu ajutorul caruia sa marchezi un punct pe mijlocul buzelor. Odata dispersat cu ajutorul rujului, va crea impresia unui degrade care va  acentua efectul de marire.

    Cum aplici corect rujul

    Pentru a estompa intensitatea creionului alb, incepe aplicarea rujului din centrul buzelor . Evita culorile inchise, deoarece efectul este de micsorare si nu de marire.

    Un plus de stralucire

    Ultimul pas il constituie aplicarea unui strat subtire de gloss transparent, insistand pe centrul buzelor.

  • Trucuri de frumusete home made

    Posted on January 26, 2021 in Cosmetica by anca

    Fb-Button

    Pentru a fi frumoasa, nu este nevoie sa cheltui o avere. Este posibil sa fii frumoasa din cap pana in picioare aproape fara efort si fara sa cheltui prea multi bani. Iata cateva trucuri de frumusete ieftine si usor de aplicat.

    Trucuri de frumusete home made pentru ten

    Cuburile de gheata. Cuburile de gheata se folosesc adesea pentru dezumflarea ochilor si pentru tonifierea epidermei. Insa, inainte de aplicarea cuburilor de gheata pe ten iti recomandam sa iti speli tenul cu apa altfel risti sa iti arzi pielea.

    Lingura inghetata pentru pleoape. Trebuie sa ai mereu la indemana o lingura pastrata la congelator. In diminetile mai grele cand te trezesti cu ochii umflati, aplica lingura inghetata, trecuta in prealabil pe sub un jet de apa, pe pleoapele umflate. Maseaza pe orizontala, din interiorul ochiului spre tample.

    Lotiune mediteraneana. Amesteca sucul de la doua portocale (fara pulpa) cu o jumatate de pahar de apa de flori de portocal si 20 de picaturi de ulei esential de levantica. Aplica aceasta lotiune astringenta pe tenul tau dimineata la trezire. Lotiunea mediteraneana se poate pastra la frigider timp de 10 zile.

    Anti-acnee. Lotiunile astringente curata si purifica pielea, sunt ideale pentru tenul cu tendinta acneica. Putin otet de cidru de mere sau de lamaie aplicat pe o discheta demachianta inlocuieste cu succes orice lotiune astringenta. Cea mai ieftina solutie este urmatoarea: aplica pasta de dinti pe cosuri si las-o sa actioneze toata noaptea.

     

    Trucuri de frumusete home made pentru corp

    Uleiurile esentiale. Uleiurile esentiale au o multime de proprietati benefice corpului. In plus, au o aroma care te duce cu gandul la vacanta. Insa, asta nu inseamna ca le poti folosi fara moderatie. Nu mai mult de trei in acelasi timp.

    Exfoliant home made cu scortisoara si ghmibir

    Daca pielea ta este uleioasa si simti nevoia de a indeparta eficient sebumul in exces, aceasta  reteta de exfoliant iti va indeplini dorinta. Ai nevoie de: 1 cana de sare de mare 1/2 de lingura de ghimbir-praf 1 lingura de ghimbir proaspat ras, 1/2 lingura scortisoara macinata, 1 cana de ulei de masline sau de migdale. Trebuie sa amesteci foarte bine toate ingredientele pana ce obtii o pasta omogena si sa aplici exfoliantul sub dus, masand viguros tot corpul.

    Scrub natural anticelulitic.

    Amesteca intr-un recipient o lingura de zahar alb, doua linguri de zahar brun, cinci linguri de ulei de masline, ½  lingurita de scortisoara si inca ½ lingurita de boia de ardei iute, o lingura de iaurt. Amestecul se va omogeniza (insa fara sa se topeasca zaharul) si se freaca delicat pielea in timpul dusului, timp de cateva minute. Nu clati imediat pielea, ci lasa sa treaca 5 minute ca amestecul sa hidrateze epiderma. Clateste apoi doar cu apa (spala-ti corpul in prealabil cu gel de dus sau alte produse). Scrubul se va pastra la frigider cel mult o saptamana.

  • Cum sa va machiati la serviciu

    Posted on January 26, 2021 in Machiaj by admin

    Fb-Button

    Demachiati si tonifiati pielea, iar apoi aplicati o crema hidratanta potrivita tipului dumneavoastra de ten.

    Aplicati un fond de ten care sa se potriveasca culorii dumneavoastra naturale. Aplicati corector pentru a masca imperfectiunile care nu au fost acoperite complet de fond de ten.

    Aplicati bronzer pe obraji, tample, barbie, nas, pentru a da impresia unui bronz natural. Nu aplicati in exces.

    Aplicati un blush natural, tinand cont de forma fetei dumneavoastra.

    Conturati ochii cu un creion gri sau maro inchis, folositi apoi un fard de pleoape intr-o culoare naturala (maroul este o alegere buna). Incercati culori care sa se potriveasca culorii parului dumneavoastra. Evitati negrul, acesta arata mai bine seara.

    Definiti-va sprancenele cu un creion potrivit culorii parului dumneavoastra.

    Folositi iluminator pe osul sprancenei si la coltul interior al ochiului.

    Aplicati mascara de culoare maro sau neagra.

    Folositi un ruj care sa fie cu un ton sau doua mai inchis decat culoarea naturala a buzelor dumneavoastra. Aplicati un contur de buze rezistent, in aceeasi nuanta cu rujul ales.

    Puteti aplica gloss pe deasupra sau doar gloss, fara ruj, depinde de preferinte.

     

     

     

     

  • Beneficiile uleiului de migdale dulci

    Posted on January 25, 2021 in Cosmetica by anca

    Fb-Button

    Uleiul de migdale dulci este cunoscut pentru aroma sa deosebita si textura sa delicata. Mamele si bunicile noastre ni l-au recomandat de atatea ori! Cine nu a auzit de uleiul de migdale dulci? Dar, odata cu inmultirea produselor din raioanele magazinelor avem tendinta sa uitam de delicatetea uleiului de migdale dulci, de beneficiile acestuia si de accesibilitatea sa.

    Uleiul de migdale dulci este bogat in vitaminele A, B, D si E, in proteine, in saruri minerale si in materii nutritive. Inodor si onctuos, uleiul de migdale dulci este folosit in stare pura pentru aplicatiile externe sau amestecat cu alte uleiuri esentiale pentru masaj.

    Bogat in vitamine diferite, in vitamina A in special, uleiul de migdale dulci imbunatateste elasticitatea pielii. Bogat in vitamina E, uleiul de migdale dulci accelereaza repararea celulara. Este extrem de bogat si in minerale care contin potasiu, fosfor, calciu, magneziu, fier, zinc si cupru.

    Uleiul de migdale dulci hidrateaza pielea in profunzime fiind adesea folosit pentru masaj. Este extrem de benefic pielii si parului. Restructurant, acesta catifeleaza si tonifica pielea. Calmant si onctuos, uleiul de migdale dulci poseda printre altele si proprietati anti-inflamatorii care trateaza iritatiile cutanate, eczemele, dermatozele, arsurile lejere, precum si arsurile solare. Uleiul de migdale dulci elimina matreata si regleaza productia de sebum. Proprietatile sale emoliente permit eliminarea pielii moarte de la suprafata. Uleiul de migdale dulci este extrem de bogat in acizi grasi nesaturati (omega 6 si 9) care contribuie la fabricarea celulelor cutanate. Aplicat pe piele, acesta ajuta la reconstituirea filmului hidrolipidic care protejeaza epiderma.

    Uleiul de migdale dulci constituie un produs de ingrijire naturala pentru orice femeie. Aplicarea zilnica a uleiului de migdale dulci pe maini va da pielii tale un aspect ingrijit. Un gomaj al pielii este posibil combinand uleiul de migdale dulci cu zahar cristal. Cateva picaturi de ulei de migdale dulci aplicate pe o discheta demachianta ajuta la inlaturarea machiajului rezistent la apa. Parul tau va straluci de sanatate dupa aplicarea unei masti pe baza de ulei de migdale dulci. Pentru ca masca sa actioneze mai bine, infasoara-ti parul intr-un prosop cald timp de o ora.

    Uleiul de migdale dulci era deja folosit in Egiptul Antic de catre faraoni sub forma de ulei pentru masaj. Acesta este folosit inca din Antichitate datorita proprietatilor sale hidratante  si catifelante. Atunci de ce sa nu profiti din plin de beneficiile acestui ulei miraculos?

    Deoarece atingerea este primul simt prin care bebelusul intra in contact cu lumea, masajul este un act benefic dezvoltarii senzoriale ale acestuia. Practicat cu ajutorul uleiului de migdale dulci, acesta confera bebelusului tandrete si protectie epidermei sale sensibile.

    Uleiul de migdale dulci este recomandat in special in caz de uscaciune, deshidratare sau iritatie. Acesta poate fi aplicat pe pielea umeda dupa baie, fiind excelent impotriva eritemelor fesiere.

    Vegetal in totalitate, uleiul de migdale dulci sustine functiile naturale ale epidermei si confera senzatia de bunastare. Intr-un cuvant, este un ulei excelent care nu ar trebui sa lipseasca din trusa ta de frumusete!

  • masca de ten cu aloe vera

    Posted on January 25, 2021 in Cosmetica by admin

    Fb-Button

    Aloe vera este o planta foarte cunoscuta in intreaga lume si este utilizata in diferite moduri de foarte mult timp. Proprietatile sale utile in tratarea arsurilor, pielii uscate si diferitelor afectiuni ale pielii sunt cu adevarat miraculoase. Cel mai important este ca aloe vera este foarte accesibila, fiind un aliat al frumusetii tale intotdeauna la indemana.
    De la aloe vera este folosit in special gelul, un lichid vascos care se afla in frunze. Acesta poate contine:

    20 de minerale – calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu, fier, etc.
    12 vitamine – A, B, C, E, beta caroten, acid folic, etc.
    22 de tipuri de aminoacizi, dintre care 20 sunt necesari organismului uman
    peste 200 de substante active, incluzand enzime si polizaharide
    saponine – agenti ati-inflamatorii

    Aloe vera are un efect antiseptic (distruge bacteriile si ciupercile) si poate stimula procesul de reface al celulelor, ceea ce o transforma intr-un tratament de noapte ideal impotriva ridurilor.

  • Pielea mea iarna: protectie si hidratare

    Posted on January 24, 2021 in Cosmetica by anca

    Fb-Button

    Iarna, pielea noastra necesita o cu totul alta ingrijire decat vara de exemplu. Agresiunile la care epiderma noastra este supusa nu sunt aceleasi. De aceea, solutiile trebuiesc adaptate. Cum poti avea cat mai bine grija de pielea ta in sezonul rece? Iata cateva trucuri simple dar eficiente.

    Pielea este constituita din mai multe straturi dintre care unul este expus in mod direct la tot felul de agresiuni: epiderma. Acest strat superficial al pielii reprezinta o veritabila bariera intre corp si agresiuni. Drept urmare, epiderma este cea care resimte din plin efectele frigului in sezonul rece. Deshidratare, uscare, pielea are mult de suferit din cauza frigului si isi pierde elasticitatea.

    De fapt si frigul, la fel ca si razele UV, este responsabil de imbatranirea pielii. Partile expuse (fata, maini, gat) resimt in mod direct efectele frigului. Ce am putea face noi ca sa-i redam pielii stralucirea si hidratarea? Sa o hidratam.

    Toate visam sa avem o piele de bebelus, nu-i asa? Dar ce inseamna o piele de bebelus? Este o piele care contine 80% apa. Cum perioada in care am fost bebelusi a trecut de mult, a venit vremea sa facem apel la creme si alte artificii pentru a ne hidrata epiderma si pentru a o proteja de frig.

    Este posibil sa continuam sa folosim crema de vara pentru a ne proteja pielea de frigul din timpul iernii? Din pacate nu, deoarece nevoile pielii sunt complet diferite de la un anotimp la altul. Contrar cremelor de vara care sunt extrem de lejere, nu au o textura grasa, cremele de iarna sunt mai onctuoase si lasa un un strat fin lipidic care ne protejeaza pielea impotriva uscarii. Cel mai bine ar fi sa optezi pentru o crema ce contine creatina (actiune energizanta) si antioxidanti puternici.

    Utilizarea cremei adaptate tipului tau de piele nu este suficienta pe timp de iarna. Trebuie sa aplici pe ten in mod regulat o masca regeneranta, macar o data pe saptamana. Iarna, este important sa iti ingrijesti si buzele. Daca nu ai grija de ele in mod corespunzator, vor avea ele grija sa-ti aminteasca ca a venit iarna. Exista o multime de balsamuri pentru buze pe piata care te vor ajuta sa previi craparea acestora.

    Si mainile au de suferit iarna, fiind expuse in mod direct la frigul hivernal. Este bine sa optezi pentru creme pe baza de vaselina, uleiuri vegetale sau silicon, care vor depune un strat fin pe acestea. Daca mainile tale sunt extrem de afectate de frig, atunci este bine sa lasi crema sa actioneze pe timp de noapte. La trezire, mainile tale vor fi extrem de catifelate.

    Hainele reprezinta prima bariera intre piele si frig. Este necesar sa folosesti haine adaptate acestui sezon. La fel ca si vara, si in sezonul rece trebuie sa optezi pentru haine din tesuturi naturale care nu agreseaza pielea. Mainile le vei proteja de frig cu ajutorul unor manusi.

Masca de ten cu rodie - Cosmetica & Beauty

Posted on January 03, 2021 in Cosmetica by admin

Fb-Button

Rodia – un fruct bogat în antioxidanţi, menţine pielea tânără şi plină de viaţă. Protejează organismul de radicalii liberi responasbili de procesul îmbătrânirii celulare. Un pahar cu suc de rodie, băut dimineaţa, este absorbit în totalitate şi oferă corpului substanţele necesare în procesul de regenerare celulară.

Fructul de rodie se remarca printre cele mai bogate surse de antioxidanti, aceasta continand de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde.Datorita proprietatilor sale astringente, sucul de rodie poate fi folosit cu succes ca lotiune tonica sau masca pentru fata.

De asemenea, este potrivit si impotriva pistruilor.

Masca cu rodie pentru pistrui si pete

Pentru acestea, se prepara un amestec din urmatoarele ingrediente:

– 1 lingurita de suc de rodii

– 1 lingurita de smantana proaspata

Mod de preparare:

Se amesteca sucul de rodii cu smantana proaspata pana rezulta o pasta. Pasta respectiva se aplica pe fata. Se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute.

Apoi se spala tenul cu apa calduta.

Masca de rodie si ghimbir pentru pielea foarte uscata

Ingrediente necesare:

– 2 linguri de ghimbir

– suc proaspat de rodii

Mod de preparare:

Se amesteca cele doua ingrediente pana se face o pasta. Pasta rezultata se aplica pe fata pentru 20 de minute. Apoi se clateste.

Este benefica pielii foarte uscate, care necesita revigorare si hidratare.

Este, de asemenea, eficienta si in combaterea ridurilor.

http://www.trenduri.info/cosmetica/masca-de-ten-cu-rodie

http://www.trenduri.info/cosmetica

Load Posts

▲
TOP

▲
Sitemap