Tendinta Bronde sau fenomenul multitonuri al toamnei

Vedetele spun despre Bronde ca ar fi nuanta ideala de adoptat pentru o schimbare de sezon. Nuanta de Bronde, o combinatie de brunet si de blond este cea care combina un glamour cu o stralucire capilara fara pereche, si asta fara prea multe batai de cap.

bronde

De cateva luni numai despre nuanta de Bronde se vorbeste. O nuanta care s-a impus in sezonul estival dar care se va impune si pentru sezonul toamna –iarna 2014-2015. Si nu degeaba. Nuanta de Bronde este nuanta de par a braziliencelor care au fost in centrul atentiei datorita Campionatului, dar si datorita frumusetii lor.

Atuurile acestei nuante. Bronde este nuanta ideala pentru bruntele care vor sa obtina un par mai deschis la culoare.  Sofisticarea nuantelor de blond cenusiu vine cu cea mai naturala dimensiune pentru par pentru a le sublima. Este o nuanta ideala de purtat pe parul lung cu cele mai lejere onduleuri.

Cu nuanta de Bronde esti bruneta, dar nu esti totusi chiar bruneta. Esti blonda dar nu tocmai. Este o nuanta foarte subtila, foarte in voga si pentru sezonul rece.

Daca dupa incheierea vacantei iti doresti sa iti schimbi nuanta de par, dar inca mai eziti, Bronde este nuanta de care ai nevoie. Tendinta Bronde, o combinatie ideala de doua nuante este cea care va raspunde acestui vals de incertitdini capilare, satisfacand atat adeptele celor care iubesc blondul cat si cele care isi doresc sa aiba o atutudine de brunete senzuale.

Care sunt farmecele cu care opereaza aceasta nuanta? Bronde este o tendinta care se apropie de tie and dye. Adica o vopsire bicolora in care varfurile mai deschise se fac remarcate fata de radacinile mai deschise. Dar Bronde este putin mai diferit. Este cel care topeste cele doua nuante deoarece un gloss mai inchis este aplicat pe lungimea parului care este deschis la culoare pentru un clar-obscur natural.

Este o nuanta plina de caldura care flateaza tenul si reduce contrastul dintre nuanta tenului si reflexiile aurii si cele de lumina. Nuanta de Bronde poate fi folosita si pentru a sublinia amumite trasaturi ale fetei. Te poate pune in valoare foarte bine pe tine, dar si pometii tai. Poate sa alungeasca si gatul cu adaugarea unor tonuri luminoase.

broux

De la Bronde la Broux. Este bineinteles un mix intre brunet si roscat care in franceza se spune roux. Este nuanta care iti va codimenta toamna. Radacinile sunt aici mai inchise decat varfurile. Poti trece de la brunet la saten cu reflexii aramii sau roscate. Atentie insa, deoarece nu vorbim despre radacini care sa fie neglijate.

Alegand nuanta de Broux vei alege si o nuanta foarte moderna ramanand feminina in acelasi timp. Va permite femeilor cu parul inchis in mod natural sa se joace prin intermediul culorilor. Este si o nuanta care se potriveste de minune cu tunsorile scurte gen Pixie care sunt si ele foarte in voga.

blinger

In tendinte va fi si Blinger o culoare de par care se joaca cu nuantele de toamna, cu blond si ginger.