O coada de cal- cinci posibilitati

Schimbarea de anotimp – traiasca primavara- vine cu dorintede reinoire. Si aici nu vorbim doare despre garderoba, machiaj, ci si despre coafura. Noi am studiat pentru tine culisele celor mai recente evenimente Fashion Week pentru sezonul primavara-vara 2014 si iti propunem cu aceasta ocazie cinci feluri de a reinventa o coafura clasica care are deja foarte multi fani – coada de cal.

 

 

Versiunea clasica. Coada de cal din mijlocul craniului este alegerea perfecta atunci cand vine vorba despre o coafura pentru viata de zi cu zi. Este atat eleganta cat si usor de realizat. Pentru a o obtine ai nevoie de o placa pentru a intinde parul perfect si sa iti prinzi parul intr-o coada impecabila, fara defecte, fara fire rebele care ies din ea. Nu uita un lucru – cu cat va fi mai strans elasticul, cu atat coada ta de cal clasica va fi mai impecabila. Termina coafura vaporizand spray pe degete pe care sa le treci apoi prin coafura.

Versiune retro. Tendinta retro nu se demodeaza niciodata si seduce mereu toate fashionistele inraite. Te poti juca cu acest stil si sa iti schimbi look-ul prin intermediul unei cozi de cal plina de volum si foarte feminina. Prinde parul intr-o coada de cal joasa si onduleaza varfurile. Termina coafura rotind o suvita in jurul elasticului pentru un finish perfect.

Un vant de romantism. Pentru a obtine o coada de cal romantica trebuie sa iti ondulezi lungimile si sa prinzi parul intr-o coada de cal usor messy. Fixeaza si cateva suvite deasupra elasticului si vei crea un efect de volum minunat. Nu uita ca iti poti sublima coada de cal cu ajutorul unei cordelute.

Rock attitude. In tendinte deja de cateva sezoane incoace, coafura wet look este o coafura foarte indrazneata. Si daca ai incerca sa o asociezi cu o coada de cal? Lasa fashionista inraita din tine sa se exprime si alege sa porti o coada de cal cu efect umed sau cu alte cuvinte wet. Trebuie sa iti separi parul cu o carare exagerata si  sa iti ungi parul cu un amestec de uleiuri pentru par. Prinde parul intr-o coada intr-o parte si intinde-l apoi daca este necesar.

O coada de cal cu bucle. O data cu revenirea soarelui ne vin in minte niste imagini cu niste zeite la plaja. Ce zici de o coada de cal perfecta cu onduleuri? Poti crea mici bucle sau impletituri pentru un efect minunat. Poti desface buclele cu degetele si sa prinzi parul intr-o coada de cal joasa la nivelul cefei. Nu uita ca nimic nu este mai glamour decat o coada de cal joasa si lungimea cu onduleuri minunate.

Tu ce coada de cal vei purta in acest sezon?