Idei de coafuri pentru a merge la birou

O tunsoare tip carré aranjata cu peria, un coc boem, o coada de cal cat mai dreapta sau chiar niste lungimi buclate… Ce zici de aceste coafuri foarte usor de realizat, perfecte pentru a merge la munca? Sic si trendy sunt cele care iti vor asigura un look minunat fara prea multe batai de cap.

10-idees-coiffures-pour-aller-au-bureau

Este toamna, si dupa un look mai wild arborat toata toamna ce zici de o coafura mai clasica si mai cuminte pentru munca? Nu trebuie insa sa fii mult prea stricta. Poti sa ramai in tendinte accesorizand coafurile cu o cordeluta sau cu cea mai frumoasa baretuta.

carre

Poti incerca niste coafuri mai sofisticate, cum ar fi cocul de balerina maxi. Cel mai bun sfat este sa ii conferi un aspect ultra neted si drept pentru ca sa arate si mai sic. Coada de cal joasa poate sa fie si ea coafura perfecta pentru a merge la birou. In ceea ce priveste tunsorile must have cea faux carré, o coafura clasica si foarte usor de realizat in acelasi timp, iti va conferi cat ai zice peste cea mai fashion alura.

Poti miza si pe simplitate si sa alegi sa porti o simpla suvita rulata in jurul fetei sau sa porti un coc impletit usor boem.

In ceea ce priveste lungimile, tunsoare tip carré si parul de lungime medie sunt consierate a fi de foarte mult timp niste coafuri ideale pentru un mediu profesional. Fie ca alegi tunsori in scari, fie ca mizezi pe un breton sau pe un par prefect intins cu peria aceste tunosori sunt trendy, sunt atemporale si se adapteaza perfect tendintelor momentului. Tunsoarea foarte scurta tip carré, filata la fel. Nu trebuie deci sa te straduiesti prea tare. Acest tip de tunsoare, pusa foarte bine in valoare si de un breton este perfecta pentru zilele in care te grabesti sa ajungi la birou.

Coafurile asimetrice sunt si ele un must have pentru toamna ce vine. Decalajul de lungime si parul asezat intr-o parte ofera un rezultat sofisticat si glamour in acelasi timp, perfect pentru birou, pentru cea mai frumoasa workaholica.

Miscare. Toamna nu prea mai este anotimpul coafurilor stricte si fixe. Se vrea mai multa miscare si mai multa libertate.

Parul in vant, liber, desfacut, este o coafura clasica, care le face pe multe dintre voi cele mai fericite. Nu uita ca parul lung este si el o valoare sigura.

Onduleurile. Pentru a veni cu mai multa textura sau materie pentru par, bigudiurile raman cea mai buna solutie. Pentru a obtine un rezultat XXL ai nevoie de un format cat mai mare, rezultatul va fi similar

La-queue-de-cheval-retro_exact810x609_p

Daca vrei sa mizezi pe o alura mai eleganta si mai retro pentru birou, coada de cal retro este cea de care ai nevoie. Rezultatul este unul extrem de frumos.