Idei de coafuri cu o cordeluta

Un accesoriu pentru par foarte in tendinte, cordeluta este cea care poate sublima orice tip de par sau orice tip de coafura. Aceasta bijuterie pentru par are o mie si una de variante – poate fi cu perle, cu pene, din dantela, poate imita o impletitura, etc. Exista deci o varianta pentru fiecare gust si fiecare stil. Cordeluta este cea care adauga o nota de sic si de eleganta si celui mai simplu look.  Descopera ideile noastre de coafuri cu cordeluta.

Cordeluta este deci cel mai fashion accesoriu al sezonului iarna 2014. Aceasta « imbraca » cu stil parul si vine cu o nota de originalitate adaptandu-se in acelasi timp stilului nostru.

Pentru un stil clasic opteaza pentru o cordeluta simpla care sa o porti la parul desfacut. Poti miza si pe o coada de cal hollywoodiana. Impletiturile sunt si ele in tendinte in ceea ce priveste coafurile. Cordeluta va aduce unei coafuri cu impletituri o nota de originalitate.

Daca vrei sa porti parul desfacut, nu ezita sa il ondulezi pentru a obtine o nota mai girly. Daca ai parul scurt nu inseamna ca nu poti purta o cordeluta. Din contra poti purta una, numai sa fie cat mai fina. Poti obtine un stil mai boem si sa o porti altfel – in mijlocul fruntii.

Cordeluta poate sublima si o coafura cu un coc. Daca ai breton, poti folosi cordeluta pentru a-ti degaja fruntea.

Pentru o versiune punk poti miza pe o cordeluta cu tinte. Va arata minunat alaturi de o geaca hyper rock.

Pentru o versiune originala poti opta pentru o cordeluta glitter pentru a sublima un coc bun – de balerina.

Pentru un stil boem ai nevoie doar de o cordeluta mai simpla, mai retro, hippie-sic pe care sa o porti pur si simplu in mijlocul fruntii. Iti va accesoriza tinuta fara prea multe eforturi.

Pentru o versiune gipsy sic Ppoti purta cordeluta alaturi de o impletitura intr-o parte. O coafura in tendinte care va aduce un aer de prospetime tinutelor tale.

Pentru un stil glamour poti rula parul intr-o cordeluta cu strasuri sau cu perle sau intr-una cu model cu trandafiri pentru a obtine un coc sic si elegant.

Pentru o versiune cu strasuri poti opta pentru o cordeluta tip coroana cu strasuri care iti va conferi un aer super romantic. Poti opta si pentru o versiune mai colorata pentru a-ti pune in valoare fata de papusa. Nu ezita sa mizezi si pe o versiune bling-bling cu o cordeluta maxi care straluceste in mii si mii de feluri.

O cordeluta cu perle este cea care va pune in valoare o tinuta glamour si sofisticata. Perlele nu se poarta doar in jurul gatului ci si pe par. Trebuie sa optezi si pentru o versiune sic pentru a-ti pune in valoare coafura.

Parul scurt are si el dreptul sa poarte cordeluta. O cordeluta simpla, din catifea iti va da acea nota de cumintenie care te va pune foarte bine in valoare.

Tu pentru ce cordeluta ai optat pentru a-ti completa tinuta ?