Flori, cordelute, diademe… primavara 2014 va fi accesorizata

Chiar daca inca mai este frig afara, nu este prea devreme sa te gandesti la primavara. Datorita prezentarilor de moda de la cele mai recente evenimente Fashion Week putem face un mic tur al tendintelor care vor fi in voga in primavara anului 2014 atat in ceea ce priveste machiajul, cat si ceea ce priveste coafura. Si se pare ca accesoriile vor fi la mare cautare.

Flori, fluturasi, diademe, mini-impletituri, coafurile noului sezon ce sta sa vina sunt feminine, feerice si mai ales, extrem de romantice.

Iata care sunt cele mai in voga tendinte pentru a te inspira.

Coroana de flori. Iata un accesoriu care a sedus foarte multe fashioniste boeme si romantice deja. O mare tendinta a ultimelor sezoane care revine si in acest sezon in forta. In acest sezon florile vor creste pe toate coafurile. Un accesoriu prin excelenta al unui festival de muzica, coroana de flori se poarta de acum inainte in fiecare zi pentru a adauga o nota de romantism coafurilor tale preferate.

Tendinta elfica. Onduleuri mici, un par lejer, messy si nebun, cordelute in program… Look-ul celebru inspirat de la celebra elfa Arwen din « Stapanul Inelelor », a facut sa vibreze prezentarile de moda pentru sezonul primavara- vara 2014. Indraznesti sa optezi aceasta tendinta Vei obtine un efect de frumoasa a campurilor minunat.

Impletituri sub toate formele. Impletiturile nu si-au spus inca ultimul lor cuvant. Isi fac in aceasta primavara reintoarcerea in forta cu o mica latura feerica care va seduce toate femeile. Le poti purta sub forma de coroane impletite sau sub forma de mini-impletituri à la Blake Lively. Cele care au parul mai lung pot opta pentru o versiune XXL care este extrem de romantica. Vei obtine prin intermediul lor un look boho sic.

Flori, flori si iarasi flori. Primavara este cea care foloseste mereu florile drept o sursa de inspiratie. Cordelutele hippie din flori sunt o tendinta forte pentru anul 2014. Arata minunat alaturi de niste onduleuri lejere.

Un coc lejer, messy, reinventat. In aceasta primavara cocurile vor fi voluminoase si foarte messy. Le vei putea decora astfel cu flori, pentru a obtine un look medieval minunat care pare sa isi faca si el reintoarcerea in forta.

Cordeluta sau headband-ul este ideala pentru a sublima un coc mai simplu sau mai clasic. Neagra, pentru a fi in contrast cu un par blond, din dantela sau chiar cu perle, este accesoriul care iti va sublima coafura cu eleganta si cu simplitate.

Cu siguranta ca si tu abia astepti primavara pentru a obtine o coafura plina de romantism. Cu o coafura cu un accesoriu se face primavara!