Culori in tendinte pentru 2014- nuantele calde

Fiecare sezon nou vine cu lotul sau de tendinte must have. Si in timp ce iarna trebuie sa privilegiezi mai ales culorile reci, o data ce zilele frumoase de vara isi fac incet-incet aparitia, nuantele calde sunt cele care le detroneaza si se impun drept cele mai forte tendinte. Strlucitoare, reconfortante, nuantele calde sunt semnul ca sezonul estival se instaleaza. Parul tau le va adora cu siguranta.

In aceasta vara trebuie sa mizezi deci pe niste culori naturale cu niste nuante calde si pe niste tuse de culori subtile. Poti apela si la niste culori cu reflexii de auriu, patinate sau luminoase.

Tendinta nuantelor calde. Prin nuante calde intelegem nuantele precum blondul miere sau rosul aramiu. Aceste nuante sunt apropiate culorilor pe care le afiseaza arborii toamna. Cu o singura exceptie insa – tu trebuie sa le arborezi in aceasta vara. Si normal. Nu au cum sa nu iti placa.

Cu un efect natural si plin de stralucire, nuantele calde vin cu un efect de mangaiere de razele soarelui. Un efect pe care toata lumea si l-ar dori tot anul.

De ce sa optezi pentru o nuanta calda? Pentru un motiv simplu- aceasta va parea mereu foarte naturala. Fie ca esti blonda, roscata sau bruneta, o nuanta calda care sa ti se potriveasca, exista cu siguranta. Este de ajuns daca te adresezi unui specialist si acesta va sti cu siguranta sa te ghideze inspre niste nuante mai reconfortante. Iti poti face deci plinul cu niste nuante pline de blandete o data ce vara s-a instalat.

Vara este si ocazia ideala de a incerca noi tendinte sau tehnici capilare pentru un sezon mai hot. Gata cu nuantele uniforme. Te poti lasa tentata, de ce nu, de niste suvite de culoarea mierii, de niste efecte de relief sau de niste culori rebele. Vei obtine cu siguranta un par plin de vitalitate.

Poti opta pentru un blond auriu sau pentru un blond ventian, niste culori pline de blandete si de caldura dar si ultra feminine. Poti opta si pentru un degrade subtil de aramiu foarte luminos si deschis. Dar o nuanta de aramiu care ne duce cu gandul la foc iti va conferi un look plin de dinamism. Poti opta si pentru un tie and dye in tonuri calde de nisipiu. O culoare lejera si plina de caldura.

Printre culorile care sunt foarte in voga in acest an sunt si brunetul casmir, nuantele de caramel, reflexiile de aramiu, ciocolatiu inchis, nuantele pline de lumina sau un blond sunshine…

Cum poti adopta tendinta nuantelor calde? Sezonul estival este si sezonul tehnicii Splashlight, o tehnica care vine cu un plus de stralucire, printr-o deschidere naturala a nuantei parului. Si asta printr-o banda orizontala aflata pe la mijlocul parului tau. Este optiunea ideala atuni cand vrei sa ai mai multe nuante calde in parul tau. Parului tau nu ii va lipsi niciodata stralucirea si nuanta cu care il vopsesti va parea mereu naturala. Deci iti faci sau nu programare la coafor?