Cocul de balerina- pentru care vei opta in acest an?

Este imposibil sa nu fi remarcat acest coc foarte in tendinte, foarte sic dar si foarte feminin. Adorat de majoritatea vedetelor, acesta se poate purta la fel de usor in viata de zi cu zi.

Versiune messy sau mai eleganta, cu impletituri, cocul de balerina este foarte usor de realizat. Iata care sunt ideile noastre pentru acest tip de coafura.

Cu siguranta ca ai auzit pana acum de cocul banana, de cocul boem… dar un must have printre vedete este cu siguranta cocul bun de balerina. Inalt, rotund si des, acesta iti sublimeaza parul si obtii cu ajutorul lui o coafura glamour si sic asigurata. Este perfect deci pentru seara. Exista diferite versiuni ale acestui coc, de la cel mai simplu la cel mai sofisticat. Dar trebuie sa stii ca aceasta coafura de efect nu este atat de greu de realizat.

Iata care sunt versiunile pentru care poti opta in acest an.

Spirit de dansatoare. Un coc ideal perfect pentru o tinuta de seara. Este de ajuns daca realizezi un coc de balerina simplu si inainte de a termina iei o suvita de par destul de groasa pe care sa o rulezi in jurul cocului. Fixeaza extremitatea suvitei cu un agraf.

Un coc maxi. O versiune a acestui coc ideala pentru o tinuta clasica. Efect glamour asigurat. Pentru aceasta coafura ai nevoie de o extensie de par de tip hairpiece. Cel mai bine ar fi sa fie si impletita. Fa-ti un coc de balerina cat mai strans si pune apoi accesoriul de par in jurul lui, fixandu-l cu cateva agrafe.

Un coc de balerina sofisticat. Un coc de balerina se poate transforma intr-unul sofisticat daca realizezi de fiecare parte a sa impletituri. Prinde parul intr-o coada de cal inalta in care sa integrezi si impletiturile.

Cocul clasic. Versiunea minimalista a acestui coc iti va conferi o latura cuminte si disciplinata. Trebuie doar sa iti intinzi parul pentru un rezultat impecabil si sa il fizexi pe spate cu un lac fixativ sau cu un ulei capilar. Fa-ti o coada de cal semi-inalta si prinde parul in jurul elasticului.

Un duo breton – coc de balerina. Un coc de balerina foarte inalt va fi foarte bine pus in valoare de un breton. O coafura sic foarte rapid de realizat. Trebuie sa iti prinzi parul intr-o coada de cal inalta si sa iti rulezi lungimile in jurul elasticului. Fixeaza cu agrafe si cu fixativ.

Un coc de balerina fundita. Ai nevoie de par foarte lung si des si de un elastic tip gogoasa pentru a-ti amplifica coafura. Fa-ti un coc in varful capului si ruleaza suvitele intre ele. Fixeaza-le cu agrafe.

Un coc de balerina impletit. Dupa ce ti-ai prins parul in coc, fa o impletitura pe care sa o rulezi in jurul elasticului. Fixeaza varfurile cu cateva agrafe mai discrete si cu un strop de lac. Gata. Tu pentru care versiune vei opta?