Coafurile in tendinte pentru sezonul toamna – iarna 2014-2015

Datorita evenimentelor Fashion Week putem sti din timp care sunt cele mai trendy coafuri pentru noul sezon care isi va face in curand aparitia. Ce avem in program? Impletituri, cat mai multe impletituri, cocuri, cozi, diverse si care mai de care mai variate, dar si o nuanta de blond de gheata.

coafuri

Si o veste buna. Noul sezon va fi extrem de excentric. Si te vei putea bucura de accesorii de tot genul, de un brushing cat mai suplu si de niste tunsori mai clasice.

Cele mai in voga tunsori pentru sezonul toamna – iara 2014-2015. In noul sezon putem observa doua mari tendinte care se detaseaza.

Tunsoarea tip carré. Din nou si mereu in tendinte. O tunsoare care se va afisa cu mandrie si in noul sezon.

Tunsoarea dreapta. O alta tendinta care se face remarcata. Tunsoarea dreapta, adica adio tunsori in scari si bun venit tunsori mai stricte.

Coafurile pentru sezonul toamna – iarna 2014-2015.

cozi

Coada de cal mai intai. Este o coafura care se poate realiza intr-o multime de variante, care este extrem de versatila. O poti purta in versiune grafica sau prinsa jos si accesorizata cu o fundita cu buline. Cea inalta pusa in valoare de un accesoriu din piele este si ea cea mai buna alegere. Nu uita ca pentru a fi cea mai trendy coada de cal trebuie sa fie mereu accesorizata.

impletituri

Impletiturile si miile lor variante. Impletiturile sunt in noul sezon facute cat mai aproape de radacina, impletiturile africane sunt deci la loc de cinste. Impletiturile in crestetul capului sunt si ele in tendinte. Si nu uita ca vedetele noului sezon vor fi doua cozi impletite. Impletiturile mai wild sau cele in fata se vor imbina armonios cu parul pentru un efect de coafat –necoafat foarte in voga. Maxi impletiturile lejere dintr-parte sau cararile impletite fac si ele parte din tendinte. Cocurile impletite sau coronitele impletite au ramas si ele in voga.

Cocuri din belsug. Cocurile rasucite si cele grafice sunt cele mai trendy. Cocurile impletite si ele. Cocurile de balrina, in cea mai simpla versiune raman si ele pe podiumul tendintelor.

Suvitele rasucite in spate, pe un par ondulat cu un aspect cat mai natural, sunt cele care iti vor degaja fata si iti vor conferi un look romantic.

wet look

Parul cu efect wet isi continua ascensiunea. In acest sezon are diferite forme – parul dat in intregime pe spate, cu o carare pe mijloc sau intr-o parte, one shoulder sau o singura suvita fixata cu un efect wet.

Buclele wavy, in valuri cu un aspect cat mai natural iti vor conferi un look boem.

Coafurile one shoulder raman si ele pe val. Adica parul adus in intregime pe un umar.

Culorile in tendinte. Blondul, brunetul sau satenul vor fi in tedinte si trendurile precum rainbow hair sau sea punk vor fi lasate pentru vara.

Coafurile in tendinte pentru sezonul toamna – iarna 2014-2015 inseamna deci impletituri de toate formele, efecte wet, cozi joase, coafuri retro, bucle wavy, coafuri one shoulder…