Coafuri simple si sexy pentru vara 2013

Pe timpul verii parul nostru trece prin multe schimbari. Poate ca pe timp de noapte aveți un par stralucitor si matasos, dar in ziua urmatoare daca mergeti la plaja sau la piscina, parul dvs va devenii aspru si uscat. Ca sa nu mai menționam ca trebuie sa aveti grija mai mult decat de obicei la expunerea la soare si apa de mare. Coafurile simple si sexy sunt cele mai cautate pentru sezonul de vara. Iata cateva stiluri de coafuri simple ce vor fi in voga in vara 2013.

Coc simplu

Coafurile cu coc sunt foarte naturale si sunt foarte usor de facut. Pentru a face acest lucru, faceti o coada de cal, apoi infasurati parul dupa bunul plac si lasati cateva fire de par in fata. Daca doriți puteti sa adaugați fixativ pentru o mai lunga rezistenta a coafurii.

Accesorii de par

O modalitate de a da o nota mai eleganta look-ului dvs, este de a adauga un accesoriu de par. Astfel de accesorii se potrivesc oricarui tip de par si de asemenea se pot purta atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Impletituri

Impletiturile sunt întotdeauna foarte frumoase și delicate, iar vara este sezonul perfect pentru a le scoate în evidența. Impletituri comune, impletituri cusute, impletituri spic, impletituri coadă de pește, existăa mii de variante ale acestei coafuri atat de feminine, pe care o puteți purta pentru o zi la plaja sau pentru o noapte cu prietenii. Pentru a da o nota naturala de vară, lasati cateva fire moi in fata.

Valuri moi

Coafura cu valuri moi este perfecta pentru o zi la plaja sau la piscina, acesta fiind realizata pe parul ud și doar cu ceara de par. Aplicati ceara pe valurile umede de păr și formati bucle usoare de-a lungul parului, apoi lasati parul sa se usuce.

Bucle

Coafurile cu bucle fac parte din favoritele femeilor, nu numai pentru că sunt frumoase, dar, pentru ca acestea sunt cel mai usor de facut. Dupa ce ati terminat de spalat parul, aplicati spuma la radacinile uscate și apoi pieptenati parul de jos în sus pentru a realiza un volum mai mare.

Nu uitati ca secretul este sa aratati cat mai naturala, indiferent de ce coafura alegeti. Voi ce coafura preferati sa purtati in aceasta vara?