Violetul, noua culoare de adoptat?

Anul 2014 este anul culorii Radiant Orchid. Este un amestec de nuante roz si lila foarte dulci. Rezultatul pastelat ii atrage si seduce pe toti si iti asigura o tinuta de succes. Marcile de cosmetice au adoptat si ele aceasta culoare in tendinte. Dar cu siguranta ca nu te-ai asteptat sa vezi aceasta culoare pe parul vedetelor sau al femeilor mai obisnuite. Ramane o dilema. Violetul, noua culoare de adoptat?

Deci violetul este noua tendinta capilara care este foarte in voga in acest sezon, o culoare de par care seduce ochii. Dupa ce Kelly Osbourne si-a vopsit parul in mov, numeroase vedete au cedat si ele acestei tendinte, fie ca au optat pentru un par mov in intregime, fie doar pentru cateva suvite. Tu ai curajul sa optezi pentru un par lila, ametist sau aubergine?

Daca aceasta culoare de par ti se pare putin cam excentrica pentru a o adopta in viata de zi cu zi, vedetele demonstreaza insa ca este una glamour si sic in acelasi timp. Daca vrei sa faci o schimbare de look radicala in aceasta primavara opteaza si tu pentru parul violet care este si grunge si sofisticat.

Deoarece parul violet necesita o doza de curaj suplimentar iata cateva trucuri si sfaturi pentru a purta violetul cu brio.

Cui se potriveste parul violet? Poate nu credeai acest lucru, dar parul violet se potriveste oricarui tip de ten. Violetul poate sa iti puna in valoare tenul, orice tip de pigment ai avea.

Movul cu suvite. In vopsire totala sau aplicat doar pe suvite, movul se poate purta intr-un degradé de culori pentru un maximum de reflexii. Poti opta pentru niste radacini mai dechise pentru a evita putin efectul prea flashy al unui par violet. Suvitele mai stralucitoare de la nivelul lungimilor adauga o nota in plus de fantezie unei coafuri mai simple.

Violetul, noua culoare de adoptat? Coafurile de privilegiat. Daca vedetele de la Holywood care s-au lasat seduse de culoarea violet au o tunsoare tip carré pana la umeri probabil ca exista si un motiv bine intemeiat… Ultra in tendinte in acest sezon, coafura tip bob vine si ea cu o latura mai cuminte si mai serioasa pentru aceasta culoare care este cel mai adesea asociata unui look grunge si punk. Seara poti opta pentru un coc banana pentru o nota in plus de eleganta. Cele care au un stil mai boho sic pot opta pentru o coroana impletita.

Daca vrei sa cedezi acestei culori si nu vrei un rezultat permanent, poti opta pentru creta pentru par- hair chalk pentru a-ti colora parul in mov. Este o culoare efemera care se aplica pe par ca si o creta. Iti vei colora parul cat ai zice peste. O experienta de incercat.

Daca vrei sa treci si tu la parul violet nu uita ca este o culoare de par cu care nu vei trece neobservata. Dar care are nevoie si de intretinere. Nu trebuie sa lasi radacinile sa se vada si trebuie sa ai mare grija ca violetul sa ramana cat mai luminos.

Deci te tenteaza sau nu culoarea violet in aceasta primavara?