Cele mai frumoase impletituri pentru vara anului 2014

Romantice, boeme, sub forma de coronita sau in spic… pentru ce impletitura vei opta in acest sezon estival? Pentru a-ti face o idee despre acest lucru, am reperat cele mai frumoase impletituri pentru tine. Care sunt cele mai frumoase impletituri pentru vara anului 2014?

Vara este cald, deci in ceea ce priveste coafurile avem cel mai adesea tendinta sa il prindem. Si inca o data, impletiturile sunt foarte in voga in acest sezon. O veritabila vedeta a coafurilor pentru anul 2014, impletiturile se pot varia la infinit.

Care sunt deci cele mai trendy impletituri ale anului 2014?

Poti incerca o impletitura tip spic, purtata pe post de cordeluta, care va conferi o latura mai casual unui coc mai strict si mai elegant. Cu o carare pe mijloc vei arata ca si o vestala a timpurilor moderne.

Cocul impletit este cea mai buna optiune pentru vara. Poti incerca mai multe variante. De exemplu poti face mai multe impletituri, pe care sa le fixezi intr-un coc. Poti sa vii si cu mai mult volum pentru un coc conferind mai mult volum impletiturii de la radacina ca si o creasta mai mica.

Poti incerca sa prinzi parul intr-un coc realizat la baza cefei din doua cozi impletite. O cordeluta sau o diadema cu strasuri va sublima coafura.

Cu siguranta ca te-ai plictisit deja de cocul de balerina, foarte in tendinte de ceva vreme incoace. Dar daca impletesti o suvita pe care o rulezi de jurimprejurul sau cu siguranta ca vei arata ca si o balerina din Rusia.

Impletiturile intr-o parte, side si cele lipite de cap, fixe sunt printre cele mai in voga in acest sezon. Impletitura in spic se poate inca realiza de catre cele care vor sa vina cu mai mjulta originalitate si un spirit singular coafurii lor. Impletitura intr-o parte este si va fi mereu o vedeta a verii.

Impletiturile side-braid sau half-hawk sunt destul de usor de realizat. Este de ajuns daca realizezi 2 impletituri foarte stranse si lipite de craniu pe o parte. In ceea ce priveste lungimea, aceasta trebuie sa fie adusa intr-o parte, in cealalta, pentru a te juca cat mai bine cu contrastul.

Impletitura amazoniana. Cum se poate realiza? Fa doua impleituri in stil Indian largi, de fiecare parte a capului foarte lipite la nivelul craniului si destructurate in ceea ce priveste lungimile. Un must? Poti face niste mici impletituri fine care vor veni sa sublimeze stilul squaw.

Chiar daca ai parul mai scurt, asta nu inseamna ca nu poti realiza o impletitura. Poti opta pentru o impletitura tip coroana, chiar daca ai o coafura carre.

Un mic sfat- te poti gandi sa conferi un spirit mai boem coafurii tale si sa lasi cateva suvite mai rebele, care nu iti vor conferi o alura mult prea stricta.

Care va fi preferata ta?